Catalunya Diari

Inicien les actuacions per adequar un mirador panoràmic al municipi de Bellmunt d’Urgell

Es tracta d'una actuació inclosa en el projecte “Paisatges de Ponent”, amb un import d’adjudicació de 2.661,77 €

El municipi de Bellmunt d'Urgell ha iniciat aquest mes de juny les actuacions d'adequació d'un mirador panoràmic. Un projecte inclòs en el projecte Paisatges de Ponent, cofinançat amb fons FEDER, per part de la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de Bellmunt d'Urgell.

L'objectiu de l'eix Paisatges de Ponent és la valoració del seu patrimoni cultural i natural com a destí turístic, mitjançant un model de gestió unificat, que permeti la creació de nous productes turístics sostenibles al territori, la recuperació i valorada del patrimoni cultural i natural, així com dels municipis que els envolten.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de Bellmunt d'Urgell
Inicien les actuacions per adequar un mirador panoràmic al municipi de Bellmunt d’Urgell | LleidaDiari.cat

La principal actuació del projecte d'adequació d'aquest mirador

Bellmunt d'Urgell adequarà un emplaçament proper al cementeri, en el qual antigament hi havia un abocador, un espai idoni per dotar de serveis i infraestructures les Rutes de la Noguera Baixa i l'Espai Natural Protegit de la Serra de Bellmunt-Almenara.

La principal actuació del projecte d'adequació d'aquest mirador, que disposa d'un import de 2.661,77 €, serà netejar i desbrossar de plantes i herbes, terraplenar, condicionar i col·locar bancs i taules, per millorar la percepció que tenen els visitants, i garantir-ne l'interès turístic.


Comentaris

envia el comentari