Catalunya Diari

Inicien la col·locació dels 2 grans mòduls que completen l’Institut d’Alpicat

L'obra permetrà cobrir, per primera vegada, el curs de quart d'ESO i també la normativa Covid amb total garanties

Imatge d'un dels mòduls de l'Insitut d'Alpicat
Inicien la col·locació dels dos grans mòduls que completen l’Institut d’Alpicat | LleidaDiari.cat

Les obres de col·locació dels dos mòduls previstos en el projecte inicial i que completen l'Institut d'Alpicat han començat aquesta mateixa setmana, segons han informat des de l'Ajuntament.

Es tracta de 44 peces diferents que s'agrupen en dos grans espais que permetran acollir, per primera vegada, els dos cursos de quart d'ESO i que, alhora, faran possible que les instal·lacions s'adaptin a la perfecció a les normatives per fer front amb garanties a la 'nova realitat' provocada per la Covid.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Amb les obres el centre passa de 3 a 5 mòduls

D'aquesta manera, l'institut d'Alpicat passa de 3 a 5 mòduls, i el pròxim curs podrà acollir ja els més 260 alumnes matriculats amb més accessos al centre i més espais. A més a més, l'Institut ja tindrà actius els dos cursos de quart d'ESO –que completen el seu cicle– i també, com a novetat, disposarà de tres línies de primer d'ESO. Està previst que les obres, impulsades pel Departament d'Ensenyament, estiguin completades en un termini d'uns 10 dies.

El conseller Josep Bargalló col·loca la primera pedra de l'Escola Pinyana de Lleida

D'altra banda, el conseller d'Educació, Josep Bargalló, va visitar el pasat 30 de juliol la ciutat de Lleida per col·locar la primera pedra de l'Escola Pinyana amb l'alcalde de la població, Miquel Pueyo, amb qui després va visitar l'Escola Camps Elisis per conèixer l'avantprojecte de l'obra d'ampliació del centre.

Totes dues obres donen resposta a una reivindicació històrica per tal de millorar l'oferta educativa a la ciutat de Lleida. Ho va fer acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, del director general de Centres Públics i president del Consorci d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray i del director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida, Carles Vega. El conseller d'Educació va arribar primer a l'Escola Pinyana, on va dur a terme la col·locació de la primera pedra de l'escola, conjuntament amb l'alcalde Miquel Pueyo.


Comentaris

envia el comentari