Catalunya Diari

Inicien les obres d'un tram urbà de l’N-II a Mollerussa

A causa d’aquestes obres hi ha restriccions en la mobilitat en aquesta via amb pas alternatiu degudament senyalitzat

Carreteres de la Generalitat ha iniciat ja a primera hora del matí les obres de millora del ferm a l'N-II al seu pas pel nucli urbà de Mollerussa des de l'encreuament amb el carrer del Riu Segre fins a la intersecció amb el carrer de Domènec Cardenal.

A causa d'aquestes obres, que es preveu que durin avui i demà, hi ha restriccions en la mobilitat en aquesta via amb pas alternatiu degudament senyalitzat. Aquestes millores formen part d'una actuació general de la conselleria de Territori i Mobilitat de la Generalitat en aquesta via i són la continuació de les que es van dur a terme a mitjans del juliol passat amb el reordenament de diverses interseccions per afavorir la mobilitat i vetllar per la seguretat dels àmbits afectats, on es va definir un tram de carril central per permetre els girs a l'esquerra.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'actuació general compromesa per la Generalitat està previst que es completi més endavant amb la millora del ferm dels dos extrems de la via urbana fins a arribar al terme de Fondarella, per una banda, i de Golmés, per l'altra.

Imatge d'unes obres a Mollerussa
Inicien les obres d'un tram urbà de l’N-II a Mollerussa | LleidaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari