Catalunya Diari

Inscripcions obertes a les activitats del juliol a l’‘skatepark’ de Solsona

'Enrampa't' és una oferta gratuïta adreçada a la població de 6 a 14 anys

La població solsonina d'entre 6 i 14 anys aficionada al patinet, al monopatí o als patins pot inscriure's, a partir d'aquest dimecres, a una nova edició de l'activitat "Enrampa't", que es programa a l'skatepark de Solsona durant el juliol. És una proposta gratuïta per als dilluns, dimecres i divendres de sis de la tarda a vuit del vespre.

Tècnics de Gesport dinamitzaran la pista de patinatge municipal amb una activitat de lleure cooperatiu i saludable organitzada per la regidoria d'Afers Socials i els Serveis Socials del Consell Comarcal. Amb el suport del Pla Educatiu d'Entorn, és una iniciativa del projecte 'A camp obert' per fer de l'espai públic un àmbit de convivència comunitària i de cohesió social.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de l'skate park de Solsona
Inscripcions obertes a les activitats del juliol a l’‘skatepark’ de Solsona | LleidaDiari.cat

L'estiu passat una desena d'infants i joves van participar diàriament

L'estiu passat, una desena d'infants i joves van participar diàriament l''Enrampa't'. Per això l'activitat s'ha anat repetint a la tardor, la primavera i aquest juliol. Les inscripcions es poden fer per setmanes presencialment a l'OAC municipal, o bé enviant la documentació emplenada, que es pot descarregar aquí, al correu electrònic [email protected]


Comentaris

envia el comentari