Catalunya Diari

Inscripcions obertes per a la 37a Hora de Resistència de Natació a Solsona

Es repartiran vuit premis entre els primers equips classificats de cada categoria, el grup amb la mitjana d’edat més elevada i el més jove

Imatge de les piscines de Solsona
Inscripcions obertes per a la 37a Hora de Resistència de Natació, dissabte a les municipals de Solsona | LleidaDiari.cat

La Covid-19 no atura els nedadors. I per això, les piscines municipals de Solsona mantenen la seva competició més històrica, l'Hora de Resistència de Natació, que aquest dissabte, dia 25, arriba a la 37a edició.

Els equips, que han de ser mixtos de quatre persones, estan reptats a nedar la màxima distància possible durant una hora amb relleus de 42 metres. La prova començarà a les onze del matí amb l'escalfament previ i seguirà el mateix funcionament de les darreres edicions. S'hi pot participar en dues categories: la de fins a quinze anys i la de majors de 16. Es repartiran fins a vuit premis, entre els tres primers equips classificats de cada categoria, el grup amb la mitjana d'edat més elevada i el més jove.

Les inscripcions són gratuïtes

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden formalitzar presencialment a la taquilla de les piscines, per telèfon (973480051), o bé per correu electrònic (piscinesmunicipalssolsona@gmail.com). L'Hora de Resistència de Natació és organitzada per la regidoria d'Esports i l'equip de les piscines municipals amb la col·laboració dels establiments Tàndem Solsona i TKS Ribera Sport i de l'Hotel Gran Sol.


Comentaris

envia el comentari