Catalunya Diari

Instal·len un hospital de campanya al costat de l'Espitau de Vielha

L'Aran registra cinc casos positius des del 15 d'agost

Pla obert de la zona d'accés a Urgències de l'Hospital Val d'Aran de Vielha, en una imatge d'arxiu.
Instal·len un hospital de campanya al costat de l'Espitau de Vielha per ampliar l'espai d'urgències | LleidaDiari.cat

Els Pompièrs-Emergències d'Aran han instal·lat aquest dimarts un hospital de campanya al costat de l'Espitau Val d'Aran, a Vielha. Aquest hospital s'ha col·locat amb l'objectiu de facilitar la feina assistencial d'urgències, amb limitacions d'espai des de fa temps, i convertir-se en zona de triatge de persones amb simptomatologia compatible amb la covid-19.

La consellera d'Igualtat, Salut i Benestar del Conselh Generau d'Aran, Maria Vergés, ha explicat que la «incidència de casos positius a l'Aran ara no és alta» i ha afegit que «el pla de contingència dissenyat al mes de març segueix vigent i aquesta instal·lació s'ha considerat adient per alleugerir la manca d'espai a urgències».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Des del 15 d'agost s'han confirmat a l'Aran cinc casos

Des del 15 d'agost, s'han confirmat a l'Aran cinc casos, dels quals quatre tenen relació entre ells. D'aquestes cinc persones, dues es troben ingressades a l'Espitau Val d'Aran en situació estable i les altres tres estan en aïllament domiciliari. El 15 de març d'aquest any ja van instal·lar un hospital d'aquestes característiques que mesos més tard es va retirar.


Comentaris

envia el comentari