Catalunya Diari

Juncosa de les Garrigues aporta més de 4.500 euros per la investigació del càncer infantil

Un petit municipi de Lleida destina una important quantitat a la investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Ingrid Mor Espinosa amb el xec de l'aportació de Juncosa.
Ingrid Mor Espinosa amb el xec de l'aportació de Juncosa. | Imatge de: Cedida.

Juncosa de les Garrigues és un petit poble de la província de Lleida de prop de 380 habitants —i cada any són menys—, però això no ha estat impediment per unir-se i mostrar el seu costat més solidari. El passat 17 de febrer les entitats del municipi van bolcar-se per fer una aportació per al càncer infantil, un gest que els petits difícilment oblidaran.

En total, els veïns, empreses i associacions de Juncosa van reunir un total de 4.590 euros destinats a la investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

«Volem que aquest monstre pari de fer-nos mal»

En aquest centre barceloní centeners de nens i nenes pateixen els efectes secundaris de la quimioteràpia, uns efectes que es poden alleujar gràcies a la solidaritat de tot un poble. Ingrid Mor Espinosa és l’autora de la carta d’agraïment.

«Els veïns i veïnes s’han bolcat en la col·laboració per poder trobar un medicament adequat perquè no hàgem de passar pel trauma de la caiguda del cabell, no poder assistir a les classes, estar amb els amics; sense la vostra ajuda no hagués estat possible», i afegeix: «Aquest cop ha estat per mi, però demà li pot tocar a un altre nen o nena, només volem que aquest monstre pari de fer-nos mal».

Tots els implicats

Les empreses i entitats que han col·laborat són: Ajuntament de Juncosa, Les Cabanes Cooperativa de Juncosa, Autocars Sole Serós S.L., Construccions Piqué, Bar Juncar, Bar Restaurante Casal, La botiga de Mari Carmen, Botiga Economato, Botiga Mirian, Henri Mor Oli ecològic, Depositario Guissona Juncosa, Pastisseria Maite, Taller Juncosa, Plus Fresc Supermercat, Esclat, Disbo Cash, Tero Narcis, Frit Ravich, Ganaderia Les Valls, Ganaderia Vilarta, General Óptica, Giró, Golosinas Cial Victor S.L.

També han participat els bancs Santander i La Caixa, D.P. Materiales, Caselles, Avant Medic, Acadèmia Casanova Lleida, Peluquería Ester Segarra, Peluquería y estética G.M., Forn Les Garrigues, Rudes Lleida, Casa Curco, Vins Ciurana, Fermiñan, Rehabitec Garrigues, Payaso Tortelini, Chicas de Contri Aspa, les organitzadores de la xocolatada i persones que han quedat en l’anonimat.


Comentaris

envia el comentari