Itaca Band, cap de cartell del Freedom Fest Summer Edition d鈥橝rtesa de Lleida

Tindr脿 lloc aquest divendres 21 de juny amb les actuacions d鈥橝uxili, Valtonyc, Pastorets Rock, Miquel del Roig, K-Liu, Avstral i Pernil Salat
Imatge de la presentaci贸 | LleidaDiari.cat

El vicepresident cinqu猫 en funcions de la Diputaci贸, Enric Mir, ha participat aquest dijous en la roda de premsa de presentaci贸 de la segona edici贸 del Freedom Fest Summer Edition 2019, que se celebrar脿 aquest divendres dia 21 de juny a Artesa de Lleida. La presentaci贸 鈥搎ue ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputaci贸鈥 ha comptat amb les intervencions de l'alcalde d'Artesa de Lleida, Pere Puiggr貌s; i dels organitzadors Oriol Puig i Adri脿 Codina.

 

Es tracta d'una jornada festiva de m煤sica per a totes les edats que comptar脿 amb concerts musicals, zona de 'food trucks' i servei de bar, a partir de les 20.00 hores, amb la pres猫ncia de vuit artistes o grups i m茅s de deu hores de m煤sica. Segons els organitzadors, es planteja com un festival de m煤sica catalana que reivindica la llibertat d'expressi贸, culte, orientaci贸 sexual, reuni贸 i manifestaci贸, aix铆 com la llibertat dels presos pol铆tics i exiliats.

 

 

El cartell de la festa estar脿 encap莽alat per Itaca Band

El cartell de la festa estar脿 encap莽alat per Itaca Band, i comptar脿 amb els concerts d'Auxili, Valtonyc, Pastorets Rock, Miquel del Roig, K-Liu, Avstral i Pernil Salat, amb preus de 12 鈧 l'entrada anticipada i 15 鈧 a taquilla. Puig ha explicat que una part de la recaptaci贸 anir脿 a la Caixa de Solidaritat, i ha recordat que en la primera edici贸 es van recollir 800 鈧. Tamb茅 ha volgut destacar el fet que, despr茅s de l'猫xit de la primera edici贸 a Torrelameu, els organitzadors han hagut de fer-ne una segona edici贸 d'estiu, amb artistes de primer nivell i amb l'actuaci贸 de Valtonyc.

 

Per la seva banda, Codina ha explicat que el festival vol potenciar els artistes del territori, i a trav茅s d'un concurs s'ha pogut seleccionar un grup de versions, Pernil Salat, que actuar脿 en el festival. Al recinte hi podran accedir gent de totes les edats. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del pare/mare o tutor legal i hauran d'entregar l'autoritzaci贸, que es pot descarregar a la p脿gina web del festival. Per m茅s informaci贸, es pot consultar la p脿gina web: www.freedomlleida.com.

 

Tamb茅 et poden interessar...Comentaris

envia el comentari