Catalunya Diari

Les jornades telemàtiques del Pla d'Urgell es passen al format digital

Els organitzadors asseguren que malgrata el confinament, les ganes de compartir els estudis fets en diferents àmbits i l'estima per la comarca, no defalleixen

Imatge del cartell de les jornades del Pla d'Urgell
Les Jornades del Pla d'Urgell seran finalment telemàtiques | LleidaDiari.cat

Les Jornades d'Estudis del Pla d'Urgell que s'havien de realitzar a l'octubre i ja es van posposar al 14 de novembre, finalment es realitzaran de forma telemàtica, ja que dissabte vinent es seguirà amb confinament perimetral als municipis, fet que impossibilita la celebració presencial. Això no obstant, des de l'Associació Mascançà i Ajuntament del Palau d'Anglesola, anime a seguir-les d'igual forma en directe des d'aquest enllaç: https://www.youtube.com/AjuntamentElPalaudAnglesola.

Tot serà igual, menys el caliu de veure'ns a la sala i l'esmorzar... que haureu de preparar-lo a casa vostra. Tanmateix, les ganes de compartir els estudis fets en diferents àmbits i l'estima per la comarca, no defalleixen. Per la seva part, l'alcalde del Palau d'Anglesola, Francesc Balcells, ha volgut transmetre que: «Que aquests temps tardorals reclosos als nostres municipis ens permetin redescobrir i valorar més el nostre patrimoni. Per això, us esperem a la pantalla just d'aquí a una setmana».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!


Comentaris

envia el comentari