Catalunya Diari

Juneda presenta el projecte TrailWalker a la seva Tarda Solidària

També hi haurà inflables, zumba, bingo solidari i un berenar-sopar solidari amb Xulla
Cartell
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Juneda acollirà el pròxim 17 de febrer a les 18.00 hores de la tarda la celebració de la Tarda Solidària on es presentarà el projecte Oxfam Trailwalker. Es tracta d'una caminada que tindrà lloc en els pròxims mesos en diferents ciutats espanyoles com Girona (a l'abril), Euskadi (al maig) i Madrid (al juny). En el cas de Girona, la caminada es farà per la via verda compresa entre Girona, Olot i Sant Feliu de Guíxols. A Euskadi es podrà passar pels coneguts com a Montes de Vitoria i l'embals Ullibarri Gamboa.

 

Ja al juny a Madrid es caminarà des del Valle de Lozoya fins a la Sierra de Madrid. L'objectiu d'aquestes caminades és aconseguir fons per a garantir el dret de l'aigua potable en diferents indrets del món on aquest bé de primera necessitat no està cobert. Segons anuncien els organitzadors, al món hi ha un total de 748 milions de persones que no tenen accés a aigua neta. Per aquest motiu, cada any moren 1,5 milions de nens per malalties associades amb la manca d'accés i la mala qualitat de l'aigua.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Francesc Roca i Aixalà - Corredor d'Assegurances és una de les entitats que col·laboren amb aquesta iniciativa. Una empresa puntera que compta amb una gran experiència en el sector de les assegurances. La proximitat, la professionalitat i l'excel·lent tracte, garanteix a cada client una cobertura en tots els sentits. Francesc Roca i Aixalà és sinònim de tranquil·litat i rigor.

 

Caminar sis hores al dia per aconseguir aigua

En aquest sentit, les dones i nenes de països com Txad o Etiòpia caminen fins a sis hores cada dia per anar a buscar aigua. Per aquest motiu, des de l'organització asseguren que, garantint l'accés a l'aigua potable «estem donant a aquestes famílies l'oportunitat de tenir una vida millor». Per aquest motiu, conclouen, «els meus quilòmetres canviaran moltes vides».

 

Durant la Tarda Solidària a Juneda, a més a més de la presentació del projecte, també hi haurà inflables, zumba, bingo solidari i un berenar-sopar solidari amb Xulla. Si estàs interessat a formar part d'aquesta Tarda Solidària a Juneda, pots comprar els tiquets a la botiga de la Cooperativa, al gimnàs i al Quiosc Juneda. El donatiu serà de cinc euros. T'hi apuntes?Comentaris

envia el comentari