Catalunya Diari

L’Ateneu Golmesenc organitza un tast de cerveses artesanes maridades amb música en vinil

«Beer &Vinyl», se celebrarà aquest divendres a les 20.30 hores i anirà a càrrec de Grans Records, una cerveseria i botiga de discos de la ciutat de Lleida

L'Ateneu Golmesenc organitza aquest divendres 4 de maig un tast de cerveses artesanes maridades amb música en vinil. Sota el títol «Beer & vinyl», l’acte se celebrarà a les 20.30 hores a la Llar de Jubilats- Centre Cívic i anirà a càrrec de Grans Records, un establiment de la ciutat de Lleida format per una cerveseria i una botiga de discos. El preu del tast serà de tres euso, però els socis de l’Ateneu Golmesenc només hauran d’abonar un euro.

L’Ateneu Golmesenc commemora enguany el seu cinquè aniversari. Nascut el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana. Amb els seus cinc anys de vida, ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura. 


Comentaris

envia el comentari