Catalunya Diari

La 3a edició del Festival de Música Familiar Lo Closcamoll de Tàrrega amplia aforament i creix en activitats

La cita, organitzada per l'Associació Agrat i l'Ajuntament de Tàrrega, es trasllada enguany al Col·legi Àngel Guimerà

La tercera edició del Festival canvia enguany d'escenari. | LleidaDiari.cat

L'Associació Agrat i l'Ajuntament de Tàrrega organitzaran el dissabte 22 d'abril la tercera edició de Lo Closcamoll - Festival de Música Familiar de Ponent. Enguany la cita canvia d'espai i se celebrarà a les instal·lacions del Col·legi Àngel Guimerà de la capital de l'Urgell, trasllat que permetrà guanyar en aforament. Lo Closcamoll també creixerà en artistes de renom i oferirà les actuacions de Reggae per Xics, Xiula, Karaokesband Kids, Heavy per Xics i Pot Petit, referents dins la música adreçada al públic de 0 a 12 anys. S'habilitaran així dos escenaris per gaudir dels cinc grups, de les 10.00 a les 20.00 hores. Les entrades van sortir a la venda el passat 4 d'abril i en menys d'una setmana ja s'han venut més de 1.300 tiquets. En queden de disponibles mitjançant el web www.agratickets.cat. El preu és de 9 euros excepte per als menors de 3 anys, que tenen l'entrada gratuïta.

A més de les actuacions, un altre dels atractius de Lo Closcamoll és l'ampli ventall d'activitats paral·leles, que també augmenten en nombre. En aquesta tercera edició s'impartiran tallers de música en família amb l'Olivera; contacontes; pintacares; anglès amb Kids & Us; un joc de matemàtiques participatiu inspirat en les obres de Leonardo Da Vinci; un tast de l'Escola Municipal de Música; i jocs gegants amb Toc de Fusta; a més d'espais de descans i alletament per als més menuts. També s'oferiran sessions de música tranquil·la a càrrec de DJ Mistery i un berenar saludable. D'altra banda, s'aposta per reforçar l'apartat de food-trucks presents al recinte de l'Àngel Guimerà, ampliant l'oferta gastronòmica a l'hora del vermut, el dinar i el berenar.

Lo Closcamoll 2017 tindrà a més un marcat sentit solidari. En aquest sentit, un euro de cada entrada venuda anirà destinat al projecte Pallapupes, pallassos d'hospital. El projecte va néixer del desig de crear en hospitals i centres sociosanitaris un ambient que contribueixi a pal·liar l'angoixa que els infants malalts senten fora de casa i allunyats de la família, l'escola i les amistats. Així, mitjançant la teràpia del riure, Pallapupes aconsegueix fer costat a aquests infants. Lo Closcamoll va sorgir d'un grup de sòcies de l'Agrat que, en els quatre anys transcorreguts des de la creació de l'entitat, han estat mares i consideraven necessària la creació d'un festival de música familiar.


Comentaris

envia el comentari