Catalunya Diari

La 4a Festa dels Oficis de Solsona proposa cinc novetats al públic familiar

El programa, organitzat per la regidoria d'Educació a través del Pla Educatiu d'Entorn, presenta cinc nous tallers, que es concentraran a la Sala Polivalent

Imatge d'una anterior Festa dels Oficis | LleidaDiari.cat

Oferir una tarda lúdica i educativa als infants de totes les edats al mateix temps és la idea de la Festa dels Oficis de Solsona, de participació gratuïta, que el dissabte 5 d'agost a la tarda arriba a la seva quarta edició. El programa, organitzat per la regidoria d'Educació a través del Pla Educatiu d'Entorn, presenta cinc nous tallers, que es concentraran a la Sala Polivalent. Creacions amb llaminadures, educació viària, fotografia, dansa i patronatge i costura són tallers que s'incorporen a la festa com a novetat. El de costura, tot i que s'havia fet en anteriors edicions, es replanteja. L'activitat que es manté any rere any és la d'elaboració de pa, un taller consolidat i molt ben valorat per les famílies participants. La cita començarà a dos quarts de sis de la tarda i s'allargarà fins a dos quarts de vuit del vespre. 

El format està pensat perquè tothom, sense limitacions d'edat, pugui passar per tots els tallers. Igual que l'any passat, es lliurarà un passaport als nens i nenes on deixin constància de la seva participació a cadascuna de les propostes. No es requereix inscripció prèvia. Per al taller d'educació viària, que anirà a càrrec de la Policia Local, es proposa a les famílies que duguin bicicleta i casc, si bé no és una condició. Els participants tindran l'opció de convertir-se en agents per una estona i conèixer el cotxe amb què patrulla el cos solsoní. A més de la Policia Local, enguany col·laboren a la Festa dels Oficis el Forn de Sant Joan, l'Escola de Dansa, l'establiment El Drac, la merceria Nuri i Petits Fotografia. L'any passat un centenar de famílies van participar en aquesta cita estiuenca de la Sala Polivalent.


Comentaris

envia el comentari