Catalunya Diari

La 6a Fira Playmobil de Tàrrega amplia la presència de paradistes internacionals

El certamen se celebrarà enguany els dies 1 i 2 d'abril

Tàrrega esdevindrà la capital catalana dels playmobils, les populars joguines també conegudes com clicks, el cap de setmana de l'1 i 2 d'abril. Arriba la 6a Fira Playmobil, organitzada per l'Associació Agrat i SomosClicks, amb la fita de mantenir els 15.000 visitants de l'any passat. El certamen, tot un referent per als col·leccionistes de clicks, continua creixent i gairebé un 50% dels paradistes d'enguany (7 sobre els 15 totals) procediran d'Alemanya, acostant les últimes novetats de la marca encara inèdites aquí. La fira se celebrarà al pavelló del Club Natació Tàrrega amb més de 1.000 metres quadrats d'exposició. Així mateix, s'assolirà el rècord de disset diorames exhibits, recreant diversos mons, temàtiques i èpoques històriques que sumaran més de 7.000 figures.

El diorama més extens ocuparà 18 metres quadrats i girarà al voltant del Far West. Les temàtiques aniran des de l'univers de Disney fins a la presó d'Alcatraz passant per un port pirata, la civilització romana i més sorpreses. Les construccions seran realitzades per col·leccionistes de SomosClicks. Per segona vegada, a més, un grup de targarins confeccionarà un diorama vinculat a la ciutat.

Una de les novetats d'enguany serà el sorteig d'un viatge per a quatre persones (2 adults i 2 infants) al parc d'atraccions Playmobil de Nuremberg, a Alemanya. El viatge inclourà una nit d'hotel i entrada per a dos dies al Fun Parc Playmobil amb el patrocini de l'agència lleidatana Bear Travel i bitllets d'avió gentilesa d'Agrat. El públic també podrà gaudir d'inflables i jocs infantils a més dels concursos de diorames; Busca-Click patrocinat per Qualia; i el Comerç-Click en què caldrà buscar clicks amagats en aparadors de comerços associats a Foment Targarí. Pel que fa al concurs fotogràfic a les xarxes socials, aquest any s'organitzarà el Rural-Click, el qual proposa fer una foto amb clicks en un paisatge rural o aprofitant figures relacionades amb la pagesia.

La Fira sortejarà enguany un viatge a Alemanya per a quatre persones. | LleidaDiari.cat

 

La Fira Playmobil de Tàrrega tindrà altre cop un marcat vessant solidari, ja que Agrat destinarà el 10% de les entrades a un projecte de l'àrea de pediatria del CAP de la localitat. Paral·lelament, col·laborarà també amb Creu Roja Tàrrega, Associació Alba i Caritas lliurant entrades gratuïtes a infants sense recursos perquè també en puguin gaudir. La 6a Fira Playmobil rep el suport de l'Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida i diverses entitats i empreses de la ciutat.

Cartell de la 6a Fira del Playmobil de Tàrrega. | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari