Catalunya Diari

La 7ª edició de la gimcana Flèndit comptarà amb 600 inscrits de 42 colles a la llera de l’Ondara aquest dissabte

La jornada començarà a les 11.30 hores amb el tret de sortida de la 4a cursa d’andròmines pels carrers de la ciutat

Imatge d'arxiu de la gimcana Flèndit 2016. | LleidaDiari.cat

L’Associació Agrat organitzarà aquest dissabte, dia 1 de juliol, la setena edició de la gimcana Flèndit assolint la xifra rècord de 600 inscrits repartits en 42 colles diferents. La jornada començarà a les 11.30 hores amb el tret de sortida de la 4a cursa d’andròmines pels carrers de la ciutat, en una prova que garanteix diversió i que enguany comptarà amb un nou recorregut que arrancarà des del Castell. En aquesta prova, més d’una quinzena de colles s’han atrevit a crear la seva andròmina de forma artesana i puntuaran, de forma independentment, al Flèndit. Després de la cursa, es farà un dinar de germanor entre totes les colles a la Plaça de les Nacions amb 400 comensals inscrits. L’àpat constarà de fideuà, amanida, gelat i beguda per agafar forces de cara al tret de sortida del Flèndit de la Plaça Major. L’inici de la gimcana més festiva i amorosa de l’entitat serà a les 16.30 hores i tots els participants aniran cap a la llera del Reguer on els esperen fins a 21 proves que combinaran habilitat, velocitat, força, precisió i molta diversió.

  

Una vegada finalitzat el Flèndit al Reguer es donarà un temps per dutxar-se i preparar-se pel sopar i fi de festa que tindrà lloc al Càmping Municipal. Fins a 350 persones ja han reservat sopar i podran gaudir d’una festa amb música en directe a càrrec de Mano’s Rock, un grup de versions format l’any 2010 a Marçà (Priorat) i que és garantia de festa i bon ambient a un ritme trepidant. Posteriorment, hi haurà sessió de DJ per acabar de celebrar una de les festes més esperades de l’estiu.

Per a l’organització d’aquest 7è Flèndit es comptarà amb la col·laboració de més de 60 persones voluntàries que s’han ofert a ser jutges de les proves, ajudar en la instal·lació de proves i/o organitzar els dos àpats. La comissió organitzativa del Flèndit està formada per més de 30 membres que durant les últimes setmanes no han parat de treballar per celebrar una festa que cada any continua creixent. Cal recordar que el Flèndit va sorgir l’any 2011 amb la voluntat de generar sinergies entre les colles targarines i després d’uns mesos de la seva celebració va néixer l’Associació Agrat, que actualment compta amb més de 1.300 socis i sòcies i 15 comissions actives que preparen diverses activitats a Tàrrega culturals, lúdiques i socials amb notable èxit de participació.

Una de les proves de la gimcana Flèndit 2016. | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari