Catalunya Diari

La història de la targarina Alba, la víctima de violència de gènere més jove de Catalunya

Recordem el tràgic succés
Michel amb l'Alba | Cedida

Dilluns 7 octubre 2013, la tragèdia va emmudir els carrers de Tàrrega. Un noi de 18 anys es va lliurar als Mossos d'Esquadra després d'assassinar la seva parella, de 14 anys, la víctima per violència de gènere més jove de la història. El crim es va produir poc abans de les 21.00 hores a la cinquena planta d'un edifici de sis pisos. La jove sortia de l'ascensor quan la seva parella l'esperava amb un ganivet i la va apunyalar brutalment diverses vegades.

Daniel, un company de grup de la víctima, l'Alba Martín, va explicar que ella i Michel eren parella i que portaven sortint un any junts. Va assegurar que encara que «a vegades discutien, s'acabaven arreglant». Tot i això, es tractava d'una relació molt tòxica, ja que Michel estava obsessionat amb la jove i la controlava en tot moment.

 

El control absolut, les pressions, els insults i el maltractament psicològic van portar a la víctima a decidir acabar amb la relació. En Michel va embogir i va incrementar la seva obsessió per la jove, la seguia a tot arreu i no deixava de trucar-la constantment. Un dia es va presentar a casa de la jove i la va apunyalar fins a la mort. L'atroç crim encara perdura en el record de milers de persones, que lluiten perquè no es repeteixi mai més una tragèdia així.Comentaris

envia el comentari