Catalunya Diari

L’actriu i model Mireia Canalda presentarà el 52è Concurs de Vestits de paper de Mollerussa

La gala es celebrara el proper 16 de desembre

Mireia Canalda
Mireia Canalda | Instagram

  L’actriu i model catalana Mireia Canalda, col·laboradora en diferents espais de televisió entre ells AruCitys de 8TV, serà l’encarregada de conduir el proper 16 de desembre la gala de la 52a edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa, que tindrà lloc a les deu de la nit al Teatre L’Amistat. La vetllada inclourà també com a espectacle un concert de la Sandy River Jazz Band, amb la veu de Laia Porta i l’històric vibràfon d’Oriol Bordas interpretat per Fèlix de Blas. Així mateix, l’entrada a les tres categories del concurs anirà de la mà del rock&roll acrobàtic de Flip-Flap.

Les entrades per poder seguir en directe la gala de la nit ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre L’Amistat de dimarts a divendres, 18.00 a 20.00 hores. Els preus s’han fixat en 25 euros per al primer pis i les butaques de platea i 20 euros per al segon pis.

Jurat de prestigi amb el dissenyador català Josep Maria Peiró de president

Pel que fa al jurat del Concurs Nacional de Vestits de Paper, un any més està format per professionals del món de la moda i el disseny. El president serà el dissenyador català Jose Maria Peiró, qui també ha cedit un disseny de la seva col·lecció de vestits de núvia per tal que sigui reproduït en paper i desfili a la gala fora de concurs.  

També en formaran part:

•    Francisco José Pavón (Madrid), editor-director de la revista Pasarela de Asfalto Luxury Edition, un referent en sector de la moda que compta amb la col•laboració de membres de l’aristocràcia com la Princesa Tania de Bourbon Parme, entre altres. 
•    Manu Garrido (Madrid), fundador i director creatiu a Furia Streetwear i director a Tormenta de Ideas de Comunicación.
•    Teresa Berengueras (Barcelona), periodista especialitzada en moda que ha col·laborat en diversos programes de TV3 i Catalunya Ràdio, entre altres mitjans. Actualment treballa per El Punt Avui.
•    Cristina García (Calahorra), professora a l’Escuela Superior de Diseño en La Rioja.


Comentaris

envia el comentari