Catalunya Diari

L'aeroport de Lleida-Alguaire acomiada la temporada d'estiu amb 3.274 passatgers, uns 80 més que l'any passat

Els vols a les Illes Balears s'han operat cada divendres i diumenge del 21 de juliol al 3 de setembre
Imatge d'arxiu d'un avió de la companyia Air Nostrum, que enllaça Lleida amb les Illes Balears | LleidaDiari.cat

L'aeroport de Lleida-Alguaire acomiada aquest diumenge la temporada d'estiu amb 3.274 passatgers que han viatjat a Palma, Maó i Eivissa amb Air Nostrum. Són uns 80 més que l'any passat, quan la xifra va ser de 3.195, segons dades actualitzades pel director de l'aeroport, Antoni Serra. Els vols a les Illes Balears s'han operat cada divendres i diumenge del 21 de juliol al 3 de setembre. La destinació de Palma és la que ha tingut més viatgers, seguida de Menorca i Eivissa. Serra s'ha mostrat satisfet per unes dades que demostren una tendència a l'alça en el nombre de passatgers malgrat que aquest estiu 5 vols s'han cancel·lat per problemes tècnics. Segons assegura, enguany els avions han superat el 60% d'ocupació i no descarta que l'any que ve la companyia operi amb vols més grans per fer front a un augment creixent de la demanda.

Segons dades de la Generalitat, els de Palma han estat els vols amb més passatgers aquest estiu, 1.174, amb un lleuger descens respecte a l'any passat, quan van ser 1.221. La segona destinació amb més viatgers ha estat Menorca, amb 1.080, i que creix respecte a els 964 del 2016. Eivissa baixa a la tercera posició, amb 1.020 passatgers. Tot i això, són 10 més que l'any passat. A partir d'ara a l'aeroport lleidatà només hi quedarà la connexió Palma fins que comenci la temporada d'hivern, que aquest any arribarà amb novetats.

 

El touroperador suec Quality Travel organitzarà vols d'esquiadors que s'afegiran als de la companyia britànica Neilson i la israeliana Arkia. En concret, la temporada d'hivern començarà el 21 de desembre amb els vols de Neilson als aeroports de Gatwitck, Standsted, Manchester i East Midlands. Més endavant s'hi sumaran les connexions amb Tel-Aviv i el 4 de febrer les de Suècia. Serra ha detallat que hi haurà cinc destinacions al país escandinau: Göteborg, Stocolm, Malmö, Jönköping i Växjö.Comentaris

envia el comentari