Catalunya Diari

L’Ajuntament de les Borges treu a concurs el servei de bar per Carnaval

Tindrà lloc al Pavelló de l’Oli el dia 16 de març de 2019

Carnaval a les Borges
Imatge d'arxiu del Carnaval a les Borges | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de les Borges ha tret a concurs públic la gestió i explotació del servei de bar durant la festa del Carnaval que tindrà lloc al Pavelló de l'Oli el dia 16 de març de 2019. Poden participar en el procés de licitació les entitats i associacions sense ànim de lucre de les Borges Blanques.

Aquest servei consistirà en la instal·lació i posada en funcionament del bar durant la tarda-nit de la festa. Per tal d'adjudicar la concessió s'avaluarà, entre altres, la possibilitat de preparar i repartir entrepans de llonganissa als assistents a la festa i la realització de millores i / o serveis addicionals per atreure públic a l'esdeveniment.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els requisits a seguir

Per tal de realitzar el servei, s'estableix que el concessionari assigni el personal suficient amb els torns que es marquin internament; no subministri begudes alcohòliques a menors d'acord amb la normativa vigent i mantingui les instal·lacions i els espais públics en bon estat de funcionament, neteja i higiene, fins que lliuri novament el servei a l'Ajuntament.

El plec de clàusules també inclou que l'entitat o associació adjudicatària es faci càrrec de les despeses que s'originin, incloses la neteja – de gots, papers, bosses, plàstics i similars –, la recollida d'escombraries i altres despeses que tinguin lloc pel mal ús de les instal·lacions durant el termini establert. A més a més, l'entitat o associació interessada haurà de subscriure una pòlissa de responsabilitat civil per un import assegurat d'un mínim de 300.000 euros. La documentació per a prendre part al concurs, podrà ser presentada a les oficines municipals fins a les 14 hores del dia 22 de febrer de 2019.

Una app a Borges per informar de les incidències

L'Ajuntament de les Borges posa en funcionament una nova plataforma de participació ciutadana que permetrà gestionar les incidències que es generin a la via pública de la capital de les Garrigues d'una manera directa i a temps real. Es tracta d'un nou canal de comunicació anomenat 'Línia Verda' que permet al ciutadà, a través de la instal·lació gratuïta d'una aplicació mòbil, notificar de manera immediata al consistori qualsevol incidència o desperfecte en el mobiliari urbà, a més a més de realitzar consultes mediambientals.

En concret, la plataforma, que estarà un temps en provatures abans de la seva implantació definitiva, inclou diversos serveis per tal de millorar la gestió municipal i la resolució d'incidències a la via pública, a més a més de fomentar la comunicació i millorar la consciencia mediambiental a les Borges. A partir de la notificació de la incidència o consulta del tipus «puc posar un contenidor de runa a la via pública?» l'usuari rebrà una resposta per part del consistori en un màxim de 24 hores. L'aplicació, a més a més, permet rebre notificacions amb l'actualitat del municipi, així com alertes i diversa informació d'interès.


Comentaris

envia el comentari