Catalunya Diari

L'Ajuntament de la Fuliola canvia la pancarta de suport als «presos polítics» per una en la qual es llegeix «Tu ja m'entens»

El consistori acata d'aquesta manera els requeriments que li havien fet arribar els Mossos, tot i que l'equip de govern s'hi havia negat inicialment

L'AJuntament de la Fuliola canvia la pancarta de «Llibertat presos polítics» per la de «Tu ja m'entens».
L'AJuntament de la Fuliola canvia la pancarta de «Llibertat presos polítics» per la de «Tu ja m'entens». | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de la Fuliola, a l'Urgell, ha decidit substituir la pancarta que penjava del balcó de l'edifici consistorial amb la inscripció «Llibertat presos polítics» per una altra amb el lema «Tu ja m'entens». Tot i que en un primer s'hi va negar, l'equip de govern municipal ha decidit, finalment, donar compliment als avisos que els Mossos d'Esquadra havien fet arribar durant els darrers dies a l'ajuntament per tal que retirés la pancarta en suport als «presos polítics».

La brigada municipal ha estat l'encarregada de substituir la pancarta, actuació en la qual també ha col·laborat el mateix alcalde de la població, Eduard Piera. Cal recordar que, després de les denúncies de PP i Cs, la Junta Electoral de Lleida ha enviat requeriments a diferents ajuntaments de l'Urgell, així com d'altres comarques de la demarcació, per tal que retirin d'edificis públics pancartes, cartells i altres símbols que puguin ser considerats partidistes enmig d'una campanya electoral.


Comentaris

envia el comentari