Catalunya Diari

L’Ajuntament de Mollerussa garanteix dos àpats a 20 infants cada dia durant l'estiu

En total s'han repartit 1520 àpats

Imatge d'un dels àpats oferts per l'Ajuntament de Mollerussa
Imatge d'un dels àpats oferts per l'Ajuntament de Mollerussa | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa ha garantit des del passat deu de juliol i fins aquest divendres dia 31 dos àpats al dia a una vintena d'infants d'entre quatre i dotze anys amb l'activació del Centre Obert La Banqueta, seguint amb el programa es duu a terme des de fa cinc estius. En total, s'han repartit 1520 àpats (760 esmorzars i 760 dinars) a les mateixes instal·lacions del centre que compta amb un espai adaptat com a cuina, segons ha indicat l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

Els infants de la ciutat que es beneficien d'aquest programa, els quals són derivats des dels serveis socials de base que depenen del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, han participat de dilluns a divendres des de les 9.00 del matí i fins a les 15.00 hores de la tarda de diferents activitats formatives i de lleure organitzades per tècnics del Centre Obert i en les quals s'aprofita per seguir fent el treball amb la família pel que fa a hàbits i ajut en l'educació de determinats infants. L'objectiu del programa, finançat pel departament de Benestar i Família, és mantenir les activitats diàries dels centres oberts durant el període de vacances dels centres escolars per tal de garantir una alimentació saludable i alhora seguir amb el treball educatiu als usuaris d'aquests equipaments al llarg de tot l'any.

Durant aquest estiu, a banda de les activitats al centre i els jocs aquàtics que es feien cada dia a les piscines municipals, els participants també han fet diferents sortides per conèixer equipaments que hi ha a la ciutat com són la caserna dels Mossos d'Esquadra, la Biblioteca Comarcal Jaume Vila o el Casal per a la Gent Gran, entre altres. Així mateix, aquest divendres es farà l'activitat de tancament del programa conjuntament amb la vintena d'infants i joves de la resta de la comarca beneficiaris del programa a través d'un centre obert itinerant ubicat enguany al Palau d'Anglesola.


Comentaris

envia el comentari