Catalunya Diari

L’Ajuntament de Tàrrega posa en marxa una nova pàgina web que potencia els atractius turístics de la ciutat

El portal, impulsat per la Regidoria de Turisme, ressalta les diferents rutes del patrimoni històric i cultural

L'Ajuntament de Tàrrega ha posat en funcionament una nova pàgina web dedicada a promocionar els atractius turístics del municipi. Es tracta d'una iniciativa de la Regidoria de Turisme, àrea de govern creada l'any passat, que vol atraure visitants a la ciutat posant en relleu els indrets d'interès històric, cultural i patrimonial. El nou web ha estat creat mitjançant la contractació de la tècnica de turisme Bettina Costafreda en el marc del programa Garantia Juvenil, al qual s'adherí el consistori targarí. Paral·lelament, l'empresa targarina Dispromedia s'ha encarregat del disseny del portal, l'adreça URL del qual és www.tarrega.cat/turisme.

Imatge de la presentació de la nova web
Imatge de la presentació de la nova web | LleidaDiari.cat

L'eina telemàtica ofereix a l'usuari un plànol de la ciutat amb els principals espais d'interès, equipaments i atractius. També s'hi pot consultar un directori d'establiments de restauració, hostaleria i allotjaments a més d'una agenda d'actes, galeria fotogràfica i vídeos. A la vegada es faciliten enllaços a les principals xarxes socials de l'Ajuntament de Tàrrega. Altres continguts fan referència als sis nous itineraris culturals de Tàrrega presentats aquest mes de maig: Ruta al Call Jueu; Ruta del Modernisme; Ruta Industrial; Ruta del Pou del Gel i Adoberia; La Parròquia; i El Parc de Sant Eloi. No hi falten curiositats sobre la capital de l'Urgell i informació sobre els principals esdeveniments anyals com fires, festes i mercats.

  

  

La plataforma s'estructura mitjançant menús i submenús que faciliten còmodament la navegació i la cerca de continguts. La nova pàgina web s'adapta a tots els dispositius i és accessible des de qualsevol mòbil, tauleta i ordinador. El web s'ha llançat en català i es preveu que ben aviat es pugui consultar en castellà i anglès. La regidora de Turisme, Mireia Caus, ha manifestat que el consistori aposta així decididament pel potencial turístic de Tàrrega. «Volem fomentar la capital de l'Urgell com a destinació turística fent ús de la comunicació digital», ha apuntat l'edil.

«El web té un disseny molt visual i constitueix una atractiva porta d'entrada a la nostra ciutat», ha afegit Mireia Caus. L'acció, a més, coincideix amb la reedició del plànol turístic de Tàrrega, el qual s'ha actualitzat i ha incorporat referències als sis nous itineraris culturals abans esmentats. La publicació física inclou a més un codi QR que condueix cap al nou web municipal de turisme. El plànol té un tiratge de 10.000 unitats. Val a dir que Tàrrega també ha posat recentment en marxa una nova àrea de servei destinada a autocaravanes, una modalitat de turisme en auge.


Comentaris

envia el comentari