Catalunya Diari

L'Ajuntament de la Torre de Capdella està incomunicat des de fa una setmana per una avaria telefònica

Els tècnics van dir que estava solucionat el problema, però «no era així»
L'Ajuntament de la Torre de Capdella
L'Ajuntament de la Torre de Capdella | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de la Torre de Capdella, al Pallars Jussà, ha informat aquest dimarts que el passat dilluns 4 de juny, els treballadors del consistori van detectar que les línies telefòniques no funcionaven. Des del consistori es va passar la incidència pertinent, però no va ser fins al cap de quatre dies, el 7 de juny, que va pujar un tècnic de Telefónica per comprovar què passava. Una pujada de tensió havia provocat que es cremés la central ubicada al nucli de Mont-ros. El mateix dia, l'empresa va informar que la incidència estava solucionada, tot i que des de l'Ajuntament asseguren que, realment, «no era així».

 

Com a conseqüència d'aquesta avaria, lamenten, «la centraleta de telèfons de l'ajuntament també s'ha espatllat, i el consistori està literalment incomunicat via telefònica». En aquest sentit, aquest dimarts la companyia telefònica ha informat l'Ajuntament que la incidència està solucionada, però «cal veure després d'arreglar l'avaria també amb la centraleta, si finalment tot funciona correctament».

 

Finalment, des de l'Ajuntament «una entitat pública que ha de donar servei als ciutadans, es lamenta la deixadesa, manca de professionalitat i el mal servei de l'empresa Telefónica».Comentaris

envia el comentari