Catalunya Diari

L'alcalde de Cervera denuncia als Mossos estar rebent insults i amenaces

Ramon Royes es va negar a retirar la pancarta del balcó de la Paeria en l'homenatje a Marc Márques
Imatge d'una carta rebuda per Ramon Royes
Imatge d'una carta rebuda per Ramon Royes | LleidaDiari.cat

  L'alcalde de Cervera, Ramon Royes, ha presentat aquest dijous una denúncia davant els Mossos d'Esquadra pels «insults i amenaces» que està rebent des que la setmana passada s'oposés a retirar la pancarta que demana la llibertat dels presos independentistes durant l'homenatge al pentacampió de moto GP i veí de la localitat, Marc Márquez. Segons Royes, el passat dilluns al bell mig de la plaça Major de Cervera dos individus li van dir «fill de puta», després de cridar un «Visca Espanya!». Així mateix, assegura que durant aquests dies ha seguit rebent insults, fins al punt de rebre aquest dijous una carta signada pels Legionaris d'Espanya.

 

En aquest document, es pot llegir: «Ramon: Alcalde radical. Espanya està pendent de tu, ja ho veuràs. No et Penso que te n'aniràs de rosetes, però amb grans espines». A la carta se li adjunta un dibuix en el qual es pot apreciar a Artur Mas, Raül Romeva i Oriol Junqueras muntats en un sidecar, sota el títol de «La gran evasió». Paral·lelament, al lateral del dibuix s'ha escrit: «Els presos estan a la presó Perquè s'han saltat la llei, igual que tu te l'estàs Saltant i aviat, tu també, ja ho veuràs». «En aquestes fotos faltes tu Ramon Royes. Un pocavergonya, traïdor, miserable i mesquí que estàs cobrant un sou que et paguem els espanyols», sentencia l'escrit que acompanya la il·lustració. Finalment, l'alcalde de Cervera assegura que «Seguirem denunciant als fets, però ho hem de fer junts».

Un missatge rebut per l'alcalde de Cervera
Un missatge rebut per l'alcalde de Cervera | LleidaDiari.cat

 

 

La polèmica per la sortida al balcó de Cervera de Marc Márquez

Marc Márquez no va sortir enguany, igual que l'any passat, al balcó de la Paeria de Cervera ha celebrar el seu nou títol, per la presència d'una pancarta que demana la llibertat dels presos indepenentistes. La raó de tot plegat: una pancarta de suport als presos independentistes. Segons informa el diari ‘Segre’, les grans firmes que patrocinen el pilot de Cervera van demanar a l’ajuntament de la Segarra la retirada de la pancarta de suport als presos independentistes que està situada al balcó del consistori. L’alcalde Ramon Royes, però, va fer cas omís a la petició i Márquez no sortirà a celebrar el títol mundial al balcó de la Paeria.

 Comentaris

envia el comentari