Catalunya Diari

L’Alpifangada, teatre, processó en honor a Sant Bartomeu i la música, protagonistes en la segona jornada de Festa Major a Alpicat

Imatge de la festa major d'Alpicat | LleidaDiari.cat

La Festa Major d'Alpicat ja es troba immersa en plena activitat, amb actes per a totes les edats que es desenvoluparan fins diumenge. Aquest divendres ha arrancat amb una cercavila amb el grup Batucada Sambalà i una altra amb la Banda de Tambors i Trompetes d'Alpicat. Tot seguit s'ha celebrat la processó en honor a Sant Bartomeu, patró de la vila, i la Santa Missa, cantada per la coral Sant Bartomeu. El matí ha acabat amb l'espectacle Músic Box a càrrec de la companyia Fadunito. Durant la tarda es va celebrar també l'Alpifangada, un seguit de proves d'obstacles impulsades i organitzades per la penya Alpitrakens, amb el fang com a principal protagonista. Més tard la música va acapararl'atenció, amb un concert i sessió de ball amb l'orquestra Maravella, l'actuació de La Nova Trinca i un concert a càrrec de Doctor Prats.

  

Cal recordar que el dijous al vespre es va celebrar el tercer concurs de coques a la cassola, que va donar pas al pregó de festa, que va fer el futbolista Jofre Mateu. També es va fer l'acte de proclamació de les pubilles i els hereus, i el lliurament dels premis del concurs de cartells anunciadors de la Festa Major. El dijous va acabar amb un sopar popular, l'escala en hi-fi show i un concert de versions a càrrec de DeNoche, per acabar la festa a la zona de penyes.


Comentaris

envia el comentari