L’economista Xavier Sala i Martin, present a la 2a Jornada Fructícola d’Alcarràs

La sessió tindrà lloc divendres, 16 de març

Alcarràs acollirà el divendres vinent la segona edició de la Jornada Fructícola de la vila, un certamen que tindrà lloc durant la tarda del 16 de març al Centre Cultural Municipal Lo Casino, i que està organitzat pel Centre d'Estudis Agropecuaris d'Alcarràs. Una jornada per parlar i debatre alternatives als cultius tradicionals, per fer front a les noves demandes dels mercats.

 

El catedràtic d'Economia de la Columbia University a New York, Xavier Sala i Martin, oferirà la xerrada «Què has fet de nou avui?», una sessió per debatre els canvis i les demandes del mercat. Altres temes de les jornades d'enguany seran «El futur dels cultius alternatius», a càrrec de Simó Alegre, director del Fruitcentre IRTA, i «El préssec en temps de turbulències», amb Ignasi Iglesias, responsable d'Innovació Varietal de l'IRTA.

 

La cloenda de la sessió, destinada a professionals del sector per debatre i buscar solucions a les problemàtiques actuals, anirà a càrrec de l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, i del president del CEAP, Josep Tarragó.

Cartell de les jornades a Alcarràs | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari