L'empresa Edoa d'Almacelles inicia la collita de les cireres més cares del món

En aquesta campanya es recol·lectaran 65.000 quilos, un 20% més que el 2016
La cirera més precoç i cara del món surt de Lleida cap a Madrid, París i Dubai | LleidaDiari.cat

L'empresa lleidatana Edoa d'Almacelles, que produeix la cirera més precoç i més cara del món amb la marca Cherries Glamour, ha començat aquest dimarts la seva collita, amb la previsió de recol·lectar 65.000 quilos, un 20% més que el 2016 i vendre la de major grossor a 150 euros el quilo. A les seves plantacions en hivernacles de Sucs i Almacelles incorpora 10.000 metres quadrats d'una nova instal·lació a la Finca San Miguel, a Belver de Cinca, a Osca, que ha entrat en producció, segons ha explicat el seu director comercial, Óscar Ortiz.

La collita ha començat pels cirerers d'Almacelles i continuarà a Sucs i Belver de Cinca. Edoa elabora els seus enviaments en la central Raventós Riu Cinca de Torrent de Cinca, a Osca, i surt al mercat quan els cirerers convencionals encara no han florit. L'any passat va facturar 1,6 milions d'euros, venent un 12% de la seva producció a Espanya i exportant principalment a França, Anglaterra, Dubai, Singapur, Suïssa i Bèlgica. Aquest any té com a objectiu consolidar en aquesta campanya els mercats de Dubai, Singapur i Qatar, assenyala Ortiz, que preveu que els preus siguin aquest any els mateixos que l'any passat. Per tant, les seves cireres es podran comprar a entre 55 i 150 euros el quilo, amb un calibre que oscil·la entre els 24 i els 34 mil·límetres.



Comentaris

envia el comentari