Catalunya Diari

L'empresa Sacs i Big Bags invertirà 4 MEUR en la seva nova fàbrica a Bell-lloc

La firma ha adquirit a l'Incasòl una parcel·la de més de 8.400 metres quadrats a sector Vinyes del Mig

Imatge de la signatura de la compravenda amb l'Incasòl
Imatge del director en funcions de Sacs i Big Bags, SL, Marc Guerrero, amb Carlos Perramón, director Comercial de l'Incasòl | LleidaDiari.cat

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) i l'empresa Sacs i Big Bags, SL, han signat el contracte de compravenda de la parcel·la número 9 del sector industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell). La firma, filial del grup Ilerafitex, preveu invertir 4 milions d'euros en la construcció de la seva nova fàbrica en aquests terrenys, que ocupen una superfície de 8.434,80 metres quadrats. I que estarà dedicada al sector de l'embalatge de l'envàs de ràfia.

L'empresa preveu crear una desena de nous llocs de treball per al departament d'exportació dels seus productes. Segons les previsions, les noves instal·lacions entraran en funcionament en el termini d'entre dos i tres anys. Sacs i Big Bags, SL, és una empresa familiar gestionada pels germans Marc i Joan Carles Guerrero, segona generació al capdavant de la companyia. Fa 25 anys van traslladar la seva seu per manca de sòl i amb l'adquisició dels terrenys de Vinyes del Mig tornaran a tenir les seves instal·lacions al municipi de Bell-lloc d'Urgell.

Actualment l'Incasòl té en comercialització 19 parcel·les industrials del sector Vinyes del Mig que sumen un total d'11,58 hectàrees de superfície. El polígon té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l'estació del tren d'alta velocitat i l'Aeroport de Lleida-Alguaire.

Altra compravenda de l'Incasòl a Bell-lloc

L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l'empresa Witon Investments SLU va formalitzar l'any passat la compravenda de la parcel·la vuit del sector industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell). Els terrenys tenen una superfície d'11.660 metres quadrats i, tal com han explicat des de l'INCASÒL, s'hi preveu construir, en un període de dos anys, una nau on treballaran entre 30 i 40 persones. Aquesta serà la vuitena empresa que s'instal·la al sector Vinyes del Mig. El polígon té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Witon Investments, SLU, és una empresa de logística de venda per internet. 

Imatge del polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc
La nau de l'empresa se situarà al polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell | LleidaDiari.cat

 

Està situat a només tretze quilòmetres de la ciutat de Lleida, l'estació del tren d'alta velocitat i l'aeroport de Lleida-Alguaire. D'aquesta manera, Lleida torna a posicionar-se en el mapa com un punt comercial i econòmic clau. La seva distància amb ciutat importants com Barcelona, així com amb els ports de Tarragona i Barcelona fa que siguins moltes les empreses les que decideixin instal·lar part de les seves naus en territori lleidatà. El gest de Witon Investments n'és un exemple d'aquesta aposta per Lleida. Les funcions de l'INCASÒL és la promoció de la creació de sòl urbanitzat tant per a finalitats residencials com industrials i de serveis, mitjançant la redacció del planejament urbanístic i la gestió urbanística per qualsevol dels sistemes d'actuació previstos en la normativa vigent. 


Comentaris

envia el comentari