Catalunya Diari

Les piscines de Torrefarrera inicien l'activitat aquest dissabte

Enguany, com a novetat, tot el sistema d'abonament es pot fer telemàticament a través de la pàgina web

Imatge d'arxiu de les piscines de Torrefarrera | LleidaDiari.cat

El complex de les piscines de Torrefarrera obrirà aquest dissabte amb una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta. Enguany, com a novetat, tot el sistema d'abonament es pot fer telemàticament a través de la pàgina web http://complex.torrefarrera.cat, seguint l'aposta municipal per a un poble smart. També es pot fer personalment a les mateixes instal·lacions esportives. Es poden demanar abonaments individuals (en les modalitats d'infantil, adult i jubilat o pensionista) o familiars (en les modalitats d'empadronats i no empadronats a la localitat). Els usuaris que demanin l'abonament hauran de passar per les taquilles de les piscines per recollir la polsera que li permetrà, mitjançant un codi, entrar a les instal·lacions durant tota la temporada de bany. Si la climatologia acompanya, es preveu superar els 1.000 abonaments.

Per a aquest estiu el complex de les piscines oferirà més activitats, com cursos intensius de natació i més activitats dirigides. A més, acollirà fins a quatre estades esportives infantils, com són les de l'AMPA, l'escola de Futbol Mig Segrià, el Club Bàsquet Torrefarrera i el Campus de Bàsquet Belgrad, que configuren una oferta variada per a la canalla. Del 17 al 23 de juny l'horari d'obertura serà de 16.00 a 20.00 hores, mentre que la resta de la temporada serà d'11.00 a 20.00 hores.

La gestió esportiva del Complex Esportiu serà, a partir d'ara, a càrrec de l'empresa Llop Gestió de l'Esport, que s'encarregarà de totes les activitats esportives. La gestió del bar de les piscines aquest estiu serà per compte de l'empresa local Caparrós, a qui s'ha adjudicat un contracte menor després que la concessió quedés deserta. Aviat l'Ajuntament traurà de nou la licitació dels dos bars per als pròxims anys.


Comentaris

envia el comentari