Catalunya Diari

L'Esbaiola't presenta un cartell de luxe pel seu desè aniversari

El festival comença el 20 de juliol a Esterri d'Àneu

Imatge d'una espectacle a l'Esbaiola't de l'any passat | LleidaDiari.cat

L'Esbaiola't presenta la programació del desè aniversari, amb un augment d'un 25% del pressupost que es veu reflectit en la programació. El festival presenta una programació de molta qualitat artística amb la participació de disset companyies professionals que presenten 19 propostes. Pepa Plana, Peus de Porc, la Baldufa, la Industrial Teatrera, la companyia de circ Sebas o Roseland Muscial, són algunes de les companyies que formaran part del cartell que tindrà lloc del 20 al 23 de juliol a Esterri d'Àneu.

També hi haurà la participació d'una companyia no professional, amb actors molt joves, La Petiestable 12 de l'Aula de Teatre de Lleida, que presentarà l'espectacle 'Landscape'. A més de les propostes professionals, hi ha vuit propostes del territori, que cada any es donen a conèixer dins el festival. A la vegada, hi haurà tallers i activitats complementàries a la programació, per a gaudir del fet artístics des d'un altre punt de vista. 

En resum, l'Esbaiola't comptarà amb un total de 37 propostes diferents durant quatre dies de festival. Amb més de 80 funcions i activitats, en quatre dies de festival. Per a celebrar el desè aniversari, el festival començarà el dijous dia 20, un dia abans del previst.

Imatge de l'espectacle Rats, a l'Esbaiola't | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari