Catalunya Diari

L'Escola de Música de les Garrigues obre el període de matriculació

L'escola té una trajectòria professional de més de 30 anys
Alumnes de l'escola de les Garrigues tocant el piano | LleidaDiari.cat

L'Escola de Música de les Garrigues manté obert el període de matriculació per al curs 2017-2018 fins aquest divendres 26 de maig. Aquells que desitgin formalitzar la matrícula poden fer-ho a través de tres vies, des de la Secretaria del centre ubicada al carrer Dr. Trueta de les Borges Blanques, de dilluns a divendres des de les 16.30 i fins a les 19.30 hores; a l'Ajuntament d'Arbeca en horari d'atenció al públic o bé al consistori de Juneda també en horari d'atenció al públic i és necessari portar les dades bancàries i una fotografia mida carnet.

 

La directora del centre, Núria Bressolí, ha exposat que «l'escola de música de les Garrigues, centre reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, obre el seu període de matrícules per al curs 17-18. L'escola, amb més de 30 anys d'història, ofereix diferents programes educatius per alumnes des de 3 anys fins a adults. Aprendre a escoltar, tocar un instrument, expressar sentiments, treballar el ritme, la cançó i el moviment, gaudir de la música i amb la música, són alguns dels objectius que l'equip de professors treballa diàriament».

 

L'equip de professors ofereix classes de violí, viola, violoncel, guitarra, flauta travessera, clarinet, saxòfon, trompeta, piano, percussió, bateria, guitarra elèctrica, sensibilització musical, llenguatge musical, cant coral, cor de pares i mares, orquestra, banda, música de cambra i música per a adults. La regidora d'Ensenyament del consistori borgenc, Maria Fusté, ha volgut «reconèixer la important tasca educativa que es porta a terme des de l'Escola de Música i animar a tots els garriguencs a matricular-se per poder gaudir de les nombroses activitats que es porten a terme».Comentaris

envia el comentari