Catalunya Diari

L'escola de vol lituana BAA Training formarà pilots a l'aeroport de Lleida-Alguaire a partir de l'octubre

La companyia preveu crear 25 llocs de treball i reduir la durada de l'entrenament dels estudiants en almenys 2 o 3 mesos

L'escola de vol lituana BAA Training formarà pilots a l'aeroport de Lleida-Alguaire a partir de l'octubre. Amb seu a Vílnius (Lituània), el centre d'entrenament aeronàutic preveu crear 25 llocs de treball, entre instructors, mecànics i persones d'administració. Després de signar l'acord amb l'aeroport de Lleida-Alguaire, el director general de BAA Training, Egle Vaitkeviciute, ha assegurat en un comunicat que l'arribada del centre d'entrenament aeronàutic a Lleida suposa un «pas estratègic» per a l'empresa. «És un pas natural cap a l'alta qualitat en la formació dels pilots», ha afirmat.

Un dels estudiants del centre d’entrenament aeronàutic BAA Training
Un dels estudiants del centre d’entrenament aeronàutic BAA Training | LleidaDiari.cat

El director general de l'escola de vol, que té més de 200 estudiants de més de 50 països, ha destacat especialment que l'entrenament a l'aeroport lleidatà permetrà que els seus estudiants adquireixin «un entrenament d'alta qualitat» en un «període de temps curt», cosa que beneficiarà tant les companyies aèries com els mateixos pilots. L'escola de vol lituana s'afegeix, així, a altres companyies que realitzen la formació dels seus pilots a l'aeroport lleidatà, com per exemple Vueling.


Comentaris

envia el comentari