Catalunya Diari

L'estació de Tavascan inicia la venda de forfets d'esquí nòrdic

Els usuaris que adquireixin els forfets de nòrdic abans del 18 de novembre gaudiran d’un 20% de descompte

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

L'estació d'alta muntanya de Tavascan acaba de posar en funcionament a través del seu web la venda dels forfets de temporada d'esquí nòrdic amb grans avantatges. Els descomptes s'aplicaran fins al 18 de novembre i els seus beneficiaris gaudiran d'un 20% de descompte en la seva compra anticipada. D'aquesta manera, el preu de forfet de temporada és de tan sols 96 euros pels adults i de 48 en la modalitat infantil (fins a dotze anys). Cal destacar que el forfet de nòrdic està dins l'oferta de les estacions adherides a «Tot nòrdic» la qual cosa fa que els usuaris del forfet puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L'Erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera.

Aquest forfet també gaudeix d'altres bonificacions i, a més, si es compra des de Tavascan, els usuaris reben el forfet còmodament a casa seva. Totes aquestes promocions es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del web oficial de Tavascan (http://www.tavascan.net). L'estació de Tavascan està situada a l'extrem nord-occidental del Pirineu de Lleida, just a l'epicentre del Parc Natural de L'Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d'alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d'aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d'esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d'esquí, el refugi, camp d'arves, etc., així com els circuits inclusius.

 

Primera tímida nevada al Pirineu lleidatà

La neu ja s'ha deixat veure pel Pirineu lleidatà amb l'arribada de la tardor. Concretament, el primer cap de setmana d'octubre es va poder gaudir d'una nevada anecdòtica, però que va deixar nevar inclús per sota dels 2.000 al Pirineu de Lleida, on zones com ara el port la Bonaigua van quedar ben emblanquinats. També a Andorra i a les cotes més altes de la resta del Pirineu. La neu no va provocar ni molt menys problemes i només es van registrar al voltant de 2 centímetres a les zones altes del Pirineu de Lleida. No obstant, les imatges que van deixar els primers xàfecs de neu de la tardor van ser espectaculars, ja que feia molts mesos que no es veia emblanquinada la zona després de l’estiu.


Comentaris

envia el comentari