Catalunya Diari

«L'estafa de la rotonda», la nova manera d'estafar que ha arribat a Espanya

Els estafadores aprofiten que les rotondes són els punts on es produeixen més accidents
Els estafadors aprofiten que les rotondes són els elements on es produeixen més accidents.| Cedida

Les rotondes són un dels elements que més dubtes generen entre els conductors, a més de ser una de les zones en la qual es produeixen més accidents. Per això mateix, els estafadors aprofiten per dur a terme aquesta nova estafa. Segons explica ‘Las Provincias’, el procediment d'aquesta estafa és relativament senzill.

Un cotxe comença a fer voltes a la rotonda, esperant trobar un conductor que serà la víctima. El vehicle circula pel carril extern, i quan veu que un altre conductor senyalitza que vol sortir de la rotonda mitjançant l'intermitent dret, accelera i provoca un accident lleu, però de suficient força perquè els ocupants d'aquest cotxe assegurin que sofreixen lesions.

 

Amb el reglament en mà, la víctima de l'estafa acaba sent la culpable de l'accident. Ràpidament, per evitar que vingui la policia, signa un acord amistós amb els estafadors, que truquen a l'ambulància i fan informe de les lesions. Així aconsegueixen reclamar una indemnització a les asseguradores. Aquesta estafa es porta realitzant des del 2016, on primer va ser detectada per primera vegada a Granada i posteriorment a Vigo per la Guàrdia Civil de Trànsit.Comentaris

envia el comentari