Catalunya Diari

Linyola canvia de lloc la parada de bus

La nova ubicació serà a la Plaça Planell, davant mateix de l'Ateneu i serà efectiva a partir de dilluns 10 de setembre
Imatge de la parada de bus a Linyola
Imatge de la parada de bus a Linyola | LleidaDiari.cat

L'ajuntament de Linyola canvia de lloc la parada de bus. La nova parada serà a la Plaça Planell, davant mateix de l'Ateneu i es durà a terme a partir de dilluns 10 de setembre. Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que el passat mes de maig va obtenir els resultats de l'estudi de mobilitat municipal que l'ajuntament havia encarregat prèviament al Servei Català de Trànsit, el qual examinava aspectes com la pacificació i la seguretat en la mobilitat.

 

«Seguidament vàrem reunir-nos amb l'Àrea de transports del Departament de Territori i Sostenibilitat, la qual va coordinar una jornada de treball amb l'empresa Alsa, concessionària del servei, per consensuar una nova ubicació. Fruit d'aquesta reunió, el passat més d'agost vàrem rebre l'autorització del Departament per implementar el canvi», explica l'alcalde.

 

Segons Mases, aquesta nova ubicació s'estableix de mutu acord, ja que la nova parada és més segura tant pels passatgers que esperen el bus com per la circulació, que no queda interrompuda. «També s'instal·laran  senyals indicatives, tant a l'antiga parada, informant del canvi com en la nova ubicació, que també incorporarà els horaris de les línies regulars», diu l'alcalde. A partir de dilluns vinent, el bus ja operarà en la nova parada.

 

La marca Linyola

L'ajuntament de Linyola ha estrenat una botiga de marxandatge en la que vendrà objectes representatius del municipi. Els objectes es publicaran a través de la web i les diferents xarxes socials de l'ajuntament i qui estigui interessat, podrà dirigir-se a la mateixa recepció del consistori per adquirir-los. Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que amb aquesta nova botiga, el consistori pretén fer promoció del municipi, tan a través dels mateixos vilatans, com per tothom que vulgui tenir un record del poble. «Ara com ara tenim ja diversos objectes preparats per distribuir com samarretes, paraigües i culleres amb el logotip de Linyola, diferents postals, xapes, potets amb camamilla i llibres.

 

Tots aquests objectes es podran comprar directament a la recepció de l'ajuntament, més endavant potser ens plategem de fer una botiga online», explica l'alcalde.Segons Mases, tots els productes es vendran a preu de cost, per fer-los accessibles a tothom. «No volem treure cap lucre de la venda d'aquests objectes, la intenció és vendre'ls a preu de cost per tothom qui els vulgui adquirir i a meitat de preu per totes les associacions i entitats del municipi i membres actius de les mateixes», descriu Mases. L'alcalde també vol organitzar un concurs de fotografia per actualitzar les imatges de les postals per vendre.

 

«En uns dies endegarem un concurs de fotografia del municipi. Aquestes poden ser de carrers, de festes, de l'entorn, quelcom que sigui identificatiu de Linyola. Ara estem preparant les bases i en uns dies les publicarem», apunta l'alcalde. Els objectes sortiran publicats durant aquesta setmana a la pàgina web del consistori. Qui no es vulgui esperar, es pot dirigir a l'ajuntament que els hi ensenyaran.

 Comentaris

envia el comentari