Catalunya Diari

Linyola estrena botiga de marxandatge

Els objectes s’anunciaran a la pàgina web de l’ajuntament

Imatge dels productes
Imatge dels productes | LleidaDiari.cat

L'ajuntament de Linyola estrenarà en els dies vinents una botiga de marxandatge en la que vendrà objectes representatius del municipi. Els objectes es publicaran a través de la web i les diferents xarxes socials de l'ajuntament i qui estigui interessat, podrà dirigir-se a la mateixa recepció del consistori per adquirir-los. Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que amb aquesta nova botiga, el consistori pretén fer promoció del municipi, tan a través dels mateixos vilatans, com per tothom que vulgui tenir un record del poble. «Ara com ara tenim ja diversos objectes preparats per distribuir com samarretes, paraigües i culleres amb el logotip de Linyola, diferents postals, xapes, potets amb camamilla i llibres. Tots aquests objectes es podran comprar directament a la recepció de l'ajuntament, més endavant potser ens plategem de fer una botiga online», explica l'alcalde.

Segons Mases, tots els productes es vendran a preu de cost, per fer-los accessibles a tothom. «No volem treure cap lucre de la venda d'aquests objectes, la intenció és vendre'ls a preu de cost per tothom qui els vulgui adquirir i a meitat de preu per totes les associacions i entitats del municipi i membres actius de les mateixes», descriu Mases.

L'alcalde de Linyola amb alguns productes
L'alcalde de Linyola amb alguns productes | LleidaDiari.cat

 

L'alcalde també vol organitzar un concurs de fotografia per actualitzar les imatges de les postals per vendre. «En uns dies endegarem un concurs de fotografia del municipi. Aquestes poden ser de carrers, de festes, de l'entorn, quelcom que sigui identificatiu de Linyola. Ara estem preparant les bases i en uns dies les publicarem», apunta l'alcalde. Els objectes sortiran publicats durant aquesta setmana a la pàgina web del consistori. Qui no es vulgui esperar, es pot dirigir a l'ajuntament que els hi ensenyaran.

D'aquesta manera, Linyola espera millorar i reforçar la seva imatge davant els turistes i els seus mateixos vilatans. Els productes seran molt accessibles i es podran consultar a la pàgina web del consistori lleidatà. 


Comentaris

envia el comentari