Catalunya Diari

El llargmetratge 'La innocència' dona el tret de sortida a la mostra de cinema rural del Pallars 'Mostremp'

Comença aquest dimarts i s'ha allargat durant sis dies per poder respectar les mesures de seguretat davant la Covid-19

Cartell del cicle Mostremp
El llargmetratge 'La innocència' donarà el tret de sortida a la mostra de cinema rural del Pallars 'Mostremp' | LleidaDiari.cat

La mostra de cinema rural del Pallars 'Mostremp' ha arrencat aquest dimarts a Tremp amb el llargmetratge 'La innocència', de Lucía Alemany. Aquesta directora va guanyar el Premi del Jurat de la 5a edició de Mostremp amb el curtmetratge '14 anys i un dia', que inspiraria aquest llarg amb Laia Marull, Carmen Arrufat i Sergi López com a protagonistes.

A aquest curtmetratge li seguiran la projecció de les obres de la secció infantil, dimecres, els set curtmetratges de la secció Pallars/Ribagorça, dijous, sis curtmetratges de la secció oficial, divendres i sis dissabte. El diumenge clourà la mostra el documental 'El Cost de la Fruita', de Clara Barbal i Pablo Roguero.

La Mostra s'ha allargat de quatre a sis dies

La Mostra s'ha allargat de quatre a sis dies per respectar les mesures de seguretat contra el coronavirus. El cinema només acollirà una projecció diària per poder garantir la desinfecció entre projecció i projecció. Com a activitats paral·leles a les projeccions dels curtmetratges s'han programat dos tallers fotogràfics; un d'infantil i un de juvenil. Mostremp és una iniciativa de l'Associació Mostremp i Amics del Cinema de Tremp, organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de Tremp.


Comentaris

envia el comentari