Catalunya Diari

Interromput el servei ferroviari entre Lleida i la Pobla per tasques de manteniment

L'aturada es durà a terme entre dimarts i divendres

Una família pujant al tren a l'estació de la Pobla de Segur | LleidaDiari.cat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà la circulació de trens entre aquest dimarts, dia 26 de febrer, i el proper divendres, dia 1 de març, en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur, per obres de manteniment. Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d'autobusos substitutoris. El bus s'aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d'autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es realitzarà sota demanda dels usuaris. Entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l'habitual.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Tot i això, de dimarts a dijous també es veuran substituïts per un servei d'autobús, les circulacions de tren amb sortida de Lleida-Pirineus a les 5.25 hores i el tren amb sortida de la Pobla de Segur a les 19.30 hores. Divendres, dia 1 de març, se substituirà el servei habitual de tren per un servei d'autobús les circulacions amb sortida de Lleida-Pirineus a les 5.25 hores i de la Pobla de Segur, a les 21.22 hores, segons ha informat FGC en un comunicat.

Aquesta interrupció del servei no programada respon a tasques de manteniment correctiu sobre la unitat 331-01.

Renfe manté preus dels bitllets

Renfe mantindrà el preu del bitllet de Rodalies per quart any consecutiu. La congelació del preu d’aquest bitllet, però, arriba de la mà de l’increment d’un 3,5% dels trens de mitja distància i d’un 7% els Avant; és a dir, els trens regionals que circulen per les vies de l’AVE.

Una tendència, d’altra banda, clarament a l’alça si ho comparem amb els darrers anys. I és que si bé és cert que Renfe opta per congelar el preu dels Rodalies —ho fa des del 2015— també ho és que les tarifes de mitja distància i d’Avant no s’apujaven des de l’any 2016.


Comentaris

envia el comentari