Catalunya Diari

La llonganissada i l’espectacle de foc donen el tret de sortida a la Festa Major de Mollerussa

Els concerts de nit seguiran aquest divendres al Pavelló Pla d'Urgell amb la Festa Hands Up!

La llonganissada, organitzada pel Jovent de Mollerussa, i l'espectacle de foc a càrrec dels diables de Mollerussa, van donar aquest dijous al vespre el tret de sortida a la Festa Major, que fins al diumenge dia 20 oferirà una cinquantena d'activitats pensades per a tots els públics. El toc musical de l'inici de la festa va anar a càrrec de l'Orquestra Tropical, amb un concert de versions que, a l'igual que la llonganissada, es va fer a la plaça de Manuel Bertrand. Els concerts de nit seguiran aquest divendres al Pavelló Pla d'Urgell amb la Festa Hands Up!, que comptarà amb l'actuació dels DJ's Moncho, Luka Caro, Louis Fox i Kate Ear, i dissabte amb Doctor Prats com a cap de cartell, acompanyat per l'orquestra de versions Jukebox i Kapritxo, grup finalista del concurs de música organitzat pel Jovent de Mollerussa.

Imatge dels gegants de Mollerussa
Imatge dels gegants de Mollerussa | LleidaDiari.cat

Des de l'Ajuntament es recorda que, per garantir la seguretat i en compliment del decret 112/2010 que desplega el Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives i tal com ja es va fer l'any passat durant els concerts de nit de la Festa Major, els menors de setze anys han d'accedir al pavelló acompanyats d'un adult i disposar d'una autorització signada pel pare, mare o tutor legal. 

El document es pot descarregar al web municipal o també omplir-lo a la porta d'entrada dels mateixos concerts on serà facilitat pel personal de control d'accés al recinte. Els jocs aquàtics de divendres a la tarda a les piscines, la 13a Trobada Gegantera i Grallera, organitzada pel Casal Popular L'Arreu, i la Diada Castellera de diumenge seran altres dels esdeveniments populars més concorreguts així com el 24è Mercat de Festa Major, dissabte al matí a la plaça de Manuel Bertrand, o la IV Jove Fest, dissabte a la tarda al pati de l'Escola Municipal de Música.

Imatge d'arxiu d'una llonganissada a Mollerussa
Imatge d'arxiu d'una llonganissada a Mollerussa | LleidaDiari.cat

 

Totes les activitats són gratuïtes excepte les que es duen a terme al Teatre L'Amistat i que són l'espectacle Bona gent, del Teatre de Guerrilla amb Quim Masferrer al capdavant, i el concert de jazz d'Andrea Motis i Joan Chamorro Group. Les entrades per ambdues activitats es poden comprar per Ticketmaster o també a taquilla avui i demà de 6 a 8 de la tarda i dues hores abans de la representació del mateix diumenge. Podeu consultar el programa sencer d'activitat en aquest enllaç https://www.mollerussa.cat/agenda/festa-major/


Comentaris

envia el comentari