Catalunya Diari

Love of Lesbians i Doctor Prats, plats forts de la Festa Major de Balaguer

El teatre, les sessions de ball i els concerts a l'envelat també hi són presents

Imatge de la festa major de Balaguer

Imatge de la festa major de Balaguer | LleidaDiari.cat

Balaguer es vesteix de gala al voltant del 9 de novembre, per celebrar la festa del seu patró, el Sant Crist, amb una programació d'actes tradicionals i festius.

Les festes del Sant Crist, la Festa Major de Balaguer, conserven aquells ingredients de les festes tradicionals i tenen, com a principal característica, la col·laboració i organització d'una gran quantitat d'actes per part de les associacions, agrupacions i entitats de la ciutat, que aporten el seu esforç durant aquests dies de festa amb la intenció de donar a conèixer la seva tasca.

Actuacions de Love of Lesbians o Doctor Prats són alguns dels plats forts de la festa en l'àmbit musical. El diumenge 10 de novembre es farà la representació de l'arribada del Sant Crist. 

Les tradicionals ballades de gegants i capgrossos

Activitats esportives, culturals i lúdiques són les protagonistes d'uns dies de festa, essent les més conegudes, les ballades de gegants i capgrossos, el concurs de sardanes, les simultànies d'escacs, la cursa atlètica, el castell de focs, l'esmorzar de germanor o les activitats escolars, entre les quals destaca l'ofrena floral. El teatre, les sessions de ball i els concerts a l'envelat també hi són presents en una programació tan popular.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari