Catalunya Diari

El Mag Stigman recupera l’essència de la màgia aquest diumenge a Tàrrega

El mag, introductor de la ‘matemàgia’ als escenaris, continua presentant el seu espectacle ‘Fabulós’ els dissabtes a Barcelona

El reconegut Mag Stigman compartirà aquest diumenge dia 23 al Teatre Ateneu de Tàrrega el seu espectacle 'El Circ dels Impossibles', adreçat a un públic familiar. 'El Circ dels Impossibles' és un 'show' molt participatiu, en el qual es combinen màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions i molta música.

L'obra, que es representarà a les 18 hores, evoca la història real d'un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dosis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, el mag intenta que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.

Paral·lel·lament, el Mag Stigman continuarà els dissabtes 22 i 29 de gener a la sala Cincómomos de Barcelona amb les representacions de 'Fabulós', un espectacle familiar de màgia visual. En aquest espectacle, Stigman introdueix la matemàgia, una disciplina amb la qual la màgia serveix per explicar les matemàtiques d'una manera lúdica.

L'únic mag professional de Catalunya que utilitza la matemàgia

De fet, Stigman, que és l'únic mag professional de Catalunya que utilitza la matemàgia, ha afegit a l'espectacle tres trucs d'aquest tipus «per parlar de la importància de les matemàtiques a la nostra vida i com aquestes poden acabant sent divertides», tal com ho comenta. A 'Fabulós, Stigman interpreta una festa escènica dirigida a tota la família, en la qual combina la matemàgia, malabars, coreografies i molta participació i proximitat del públic. L'espectacle, interactiu, està adreçat tant a petits com a adults.

Foto d'arxiu d'en Mag Stigman, en plena actuació de l'espectacle 'El Circ dels Impossibles'
El Mag Stigman recupera l’essència de la màgia aquest diumenge a Tàrrega | LleidaDiari.cat

Informació d'interès

'El Circ dels Impossibles'
Teatre Ateneu Tàrrega
Diumenge, 23 gener 2022 a les 18 h
Durada: 1 h
Preu: 5 €

'Fabulós'
Sala Cincómonos de Barcelona
Dissabtes a les 19h
22 i 29 de gener
14 € a taquilla
10 € online - Venda d'entrades a Atrapalo.com

Sobre el Mag Stigman

Stigman, psicòleg de formació, és també professor de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull i combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Així, de forma paral·lela, ofereix sessions formatives, tant per a alumnes com per a professors, en què posa a l'abast eines de màgia per aprendre i ensenyar matemàtiques.


Comentaris

envia el comentari