Catalunya Diari

Manel actuarà el 7 d'agost a la catedral de la fusta de Catalunya, al Pallars

El Festival de Música Vila de Rialp programa concerts des del 10 de juliol fins al 26 de setembre

El Festival de Música Vila de Rialp, al Pallars Sobirà, presenta un cartell amb vuit concerts de diferents estils musicals des del 10 de juliol i fins al 26 de setembre. Aquesta és la vint-i-unena edició, i durant les vint passades, s'han realitzat un total de 198 concerts amb més de 30.000 espectadors.

Cada edició del Festival també compta amb la seva vessant social i alguns dels concerts s'han celebrat en residències per la tercera edat. Aquesta edició volen ajudar a la fundació 'Musíca para salvar vidas' d'Uganda.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'objectiu de cada edició del festival, és oferir a la gent del Pallarsi de la resta de Catalunya un projecte cultural en l'àmbit de la música «de primer ordre», ha dit el president de l'Associació, Josep Sabarich. Per Sabarich aquest Festival ha d'anar acompanyat de «qualitat artística, interès de la programació i impacte del projecte al Pallars».

 

Presentació del Festival de Música de la Vila de Rialp el 22 de juny del 2021
Presentació del Festival de Música de la Vila de Rialp | LleidaDiari.cat

L'actuació estrella seran els 'Manel'

El festival compta amb una programació de vuit concerts de diferents estils musicals. L'actuació estrella aquest any serà la dels 'Manel' el 7 d'agost. Els 'Manel' són un grup de música de Barcelona que canten en català; són molt coneguts arreu del país i de les terres catalanes. Les seves cançons barregen diferents estils musicals, com són el pop amb la música folklòrica.

D'altra banda, podrem comptar amb Abba Taano, Ivón Frontela, Toti Soler i Gemma Humet, Joel Bardolet i Guillermo Pastrana, Yuri Martinov i Alexei Lundin i la Swing Pallars Orquestra, que són la resta de formacions que completaran el cartell del Festival de Música Vila de Rialp amb diferents estils musicals.

L'espai dels concerts

Aquest serà un fet especial del festival. Els concerts es realitzaran a la ja batejada com «la catedral de la fusta» de Catalunya per part dels organitzadors. Es tracta d'una nau de l'empresa Fustes Sebastia de Rialp, pionera i líder en la construcció de cases de fusta. Dins un espai ple de fusta on les premisses són «la sostenibilitat i l'ecologia» tocarà la banda barcelonina.

Ensemble Pyrinèe actuarà el 31 de juliol, però el projecte és més ambiciós i les seves actuacions, unides a la vessant pedagògica, es perllongaran durant tot l'any. 
 


Comentaris

envia el comentari