Catalunya Diari

El parc temàtic familiar La Manreana prepara una jornada dedicada als Oficis Antics

Se celebrarà els dies 23 i 24 de novembre

Imatge d'una activitat a la Manreana
Imatge d'una activitat a la Manreana | LleidaDiari.cat

La Manreana Parc, el primer parc temàtic familiar de Lleida, ja escalfa motors per a un nou cap de setmana ple d'activitats, animals, natura i, sobretot, família, després d'un gran 'CastaHalloween'.

Es tracta de dos jornades dedicades als Oficis Antics que tindrà lloc els dies 23 i 24 de novembre a les diferents instal·lacions que té La Manreana a Juneda. Per aquesta ocasió, es pretén ensenyar als més petits quins són els oficis que es van aprenent des de fa dècades al nostre territori i com ha estat la seva evolució.

Els nens i nens podran conèixer de primera mà oficis

D'aquesta manera, els nens i nenes podran conèixer de primera mà oficis com el de ferrador, fuster, picapedrer, saboneres, mandongueres o granger, entre altres. Però per si no n'hi hagués prou, els assistents també podran gaudir d'altres activitats amb bufons i malabaristes, així com gaudir d'un passeig en poni.

Des del parc temàtic familiar La Manreana ho posen molt fàcil i, per això, posen a disposició dels assistents el bufet 'Lo Manreano' perquè puguin gaudir de les activitats durant tot el dia sense necessitat de preocupar-se pels àpats. Tanmateix, els fans de la mascota La Manri, es podran fotografiar amb ella totes les vegades que ho desitgin! 

Imatge d'una activitat a la Manreana
Imatge d'una activitat a la Manreana | LleidaDiari.cat

Diversos preus familiars

Per aquesta increïble jornada, des de La Manreana han dissenyat diversos preus que van en funció de les edats dels nens i de la pensió que es reservi. Tota la informació es podrà trobar a la pàgina web www.lamanreana.com i, a més a més, si es reserven les entrades des de l'enllaç, es podrà gaudir d'un descompte de fins al 15%.

Cal recordar que a les instal·lacions es duen a terme activitats relacionades amb la natura, els animals i les granges cada cap de setmana i que, fins i tot, es dona l'oportunitat de quedar-se a dormir. Famílies de Lleida, no us ho penseu més i gaudiu del temps d'oci en companyia dels més petits de casa. A La Manreana us hi esperen!

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari