Catalunya Diari

La Manreana presenta el primer Parc Temàtic familiar de Lleida

Està previst que La Manreana Parc obri el proper cap de setmana 21 i 22 de setembre

Imatge d'una visita a La Manreana
Imatge d'una visita a La Manreana | LleidaDiari.cat

Si ets de Lleida i t'agrada passar temps en família de qualitat i rodejat de la teva família, estàs d'enhorabona. El grup la Manreana obrirà el proper cap de setmana (21 i 22 de setembre) el primer Parc Temàtic familiar de Lleida: La Manreana Parc. Donada la poca oferta d'activitats familiars a Lleida i província, des de l'empresa expliquen que s'ha treballat durant mesos per oferir un nou producte per a famílies. En aquest sentit, s'han adaptat totes les instal·lacions de la granja i de Vimferri (centre de natura i fauna) per acollir visites de manera que el visitant és podrà passejar per les instal·lacions coneixent les més de 50 espècies d'animals que s'hi poden trobar (totes identificatives amb fitxes informatives).

A més, s'oferiran activitats guiades teatralitzades cada cap de setmana i festius on els visitants podran conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges. També tindrà lloc d'un mercadet de productes que s'elaboren a la mateixa granja escola.

Més visites a La Manreana
Més visites a La Manreana | LleidaDiari.cat

 

Un cap de setmana extraordinari temàtic al mes

Un cop al mes tindrà lloc un cap de setmana extraordinari temàtic on es multiplicaran les activitats i haurà la possibilitat de quedar-se a dormir. Trobareu aquests caps de setmana temàtics a l'arxiu adjunt així com el detall de la primera activitat: Tornem al cole! S'està habilitant una nova pàgina web on es podran reservar entrades i conèixer al detall totes les nostres activitats. La Manreana es va inaugurar l'any 2007 i després de dotze anys, ara fa aquest pas important per tal de ser el referent en l'àmbit del lleure i del turisme familiar i de proximitat a Lleida.

Imatge d'una de les activitats de La Manreana
Imatge d'una de les activitats de La Manreana | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari