Catalunya Diari

La Manreana presenta el primer Parc Temàtic familiar de Lleida

Està previst que La Manreana Parc obri el proper cap de setmana 21 i 22 de setembre

Imatge d'una visita a La Manreana
Imatge d'una visita a La Manreana | LleidaDiari.cat

Si ets de Lleida i t'agrada passar temps en família de qualitat i rodejat de la teva família, estàs d'enhorabona. El grup la Manreana obrirà el proper cap de setmana (21 i 22 de setembre) el primer Parc Temàtic familiar de Lleida: La Manreana Parc. Donada la poca oferta d'activitats familiars a Lleida i província, des de l'empresa expliquen que s'ha treballat durant mesos per oferir un nou producte per a famílies. En aquest sentit, s'han adaptat totes les instal·lacions de la granja i de Vimferri (centre de natura i fauna) per acollir visites de manera que el visitant és podrà passejar per les instal·lacions coneixent les més de 50 espècies d'animals que s'hi poden trobar (totes identificatives amb fitxes informatives).

A més, s'oferiran activitats guiades teatralitzades cada cap de setmana i festius on els visitants podran conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges. També tindrà lloc d'un mercadet de productes que s'elaboren a la mateixa granja escola.

Més visites a La Manreana
Més visites a La Manreana | LleidaDiari.cat

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Un cap de setmana extraordinari temàtic al mes

Un cop al mes tindrà lloc un cap de setmana extraordinari temàtic on es multiplicaran les activitats i haurà la possibilitat de quedar-se a dormir. Trobareu aquests caps de setmana temàtics a l'arxiu adjunt així com el detall de la primera activitat: Tornem al cole! S'està habilitant una nova pàgina web on es podran reservar entrades i conèixer al detall totes les nostres activitats. La Manreana es va inaugurar l'any 2007 i després de dotze anys, ara fa aquest pas important per tal de ser el referent en l'àmbit del lleure i del turisme familiar i de proximitat a Lleida.

Imatge d'una de les activitats de La Manreana
Imatge d'una de les activitats de La Manreana | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari