Catalunya Diari

La marca Zeeman obre una botiga a Tàrrega

Es poden trobar productes bàsics i productes tèxtils de qualitat com roba interior, mitjons, samarretes, tovalloles i pantis

Imatge de l'interior d'una botiga Zeeman
Imatge de l'interior d'una botiga Zeeman | Zeeman

La botiga Zeeman, un dels principals detallistes de descompte en roba i productes tèxtils, obre aquest dijous la seva primera botiga a Tàrrega en l'avinguda de Barcelona, 14. 

Aquesta botiga tindrà 293 m² i serà l'establiment número 41 a Catalunya. Zeeman, que ja té diverses botiges a Lleida capital, confirma amb aquestes inauguracions la seva aposta pel creixement a la regió i es preveu continuar amb noves obertures al futur. En l'actualitat, Zeeman té més de 1300 botigues ubicades en set països: Holanda, Bèlgica, Luxemburg, França, Alemanya, Àustria i Espanya.

 

Es poden trobar productes bàsics i productes tèxtils

En aquesta botiga es poden trobar productes bàsics i productes tèxtils de qualitat com roba interior, mitjons, samarretes, tovalloles i pantis, i a més a més col·leccions sempre noves de roba infantil i de nadó. Tots ells fets de manera responsable, respecte a les persones i el medi ambient.

El director general, Erik-Jan Mars, confirma l'estratègia de creixement: «L'expansió a Catalunya està resultant un èxit. Els nostres clients aprecien Zeeman pels seus preus assequibles i perquè noten que la qualitat és molt bona. Portem una cosa nova a Espanya i la gent ho sap apreciar. La botiga a Tàrrega és la 5a en tota la província de Lleida i estem encantats es continuar creixent aquesta regió».

Un descompte del 25% en un producte de l'elecció del client

Perquè els nous clients puguin comprovar per ells mateixos la bona qualitat de Zeeman, la botiga celebra la inauguració amb un descompte del 25% en un producte de l'elecció del client per a tots aquells que portin el fullet d'obertura. Tots els clients rebran una bossa Big Shopper gratis i a les 17.00 hores hi haurà una activitat amb animació per als nens.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari