Catalunya Diari

La Marxa BTT de la Noguera que se celebrarà de forma presencial

Es disputarà a Algerri els dies 10 i 11 d’abril i inclourà una cronoescalada i tres rutes de diferent dificultat

Imatge del cartell de la cursa BTT de la Noguera
Es disputarà a Algerri els dies 10 i 11 d’abril i inclourà una cronoescalada i tres rutes de diferent dificultat | LleidaDiari.cat

La segona edició de la Marxa BTT Secans de la Noguera arribarà els dies 10 i 11 d'abril després d'obrir inscripcions. Organitzada pel Club Esportiu Gessers d'Algerri, la cita oferirà dos dies de pur BTT a l'entorn natural i paisatgístic d'Algerri, Ivars de Noguera i Os de Balaguer.

Dissabte 10 s'obrirà el foc amb l'estrena d'una prova de cronescalada individual fins a l'ermita de Cérvoles. És una novetat absoluta, ja que és la primera cronoescalada competitiva de BTT de tot Catalunya. Diumenge 11 tornarà la Marxa BTT, amb tres recorreguts de diferent nivell i amb moltes novetats a tots els circuits. Els participants passaran dels 400 metres de la plana dels Secans de la Noguera fins als 1.000 metres d'altitud al capdamunt de Montessor, gaudint de les serres dels vessants de la Noguera Ribagorçana i dels voltants de l'embassament de Santa Anna.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Totes les normatives Covid-19 seran aplicades com de reglament de la Federació Catalana

Totes les normatives Covid-19 seran aplicades com de reglament de la Federació Catalana.
Entrant en detall en les tres rutes, l'anomenada La Cérvola serà la més llarga, amb 63 kilòmetres de recorregut i 1.800 metres de desnivell positiu, amb camins, corriols, trialeres i pujades de pedra. La ruta mitjana és La Guineu, amb 35 kilòmetres i 900 metres de desnivell plens de camins, corriols i paisatges que et deixaran sense aire. Finalment, la ruta curta, més familiar, serà L'Àguila, amb 15 kilòmetres i 200 metres de desnivell. Podeu trobar més informació sobre la prova i fer les vostres inscripcions a www.iter5.cat.


Comentaris

envia el comentari