Catalunya Diari

Massalcoreig inaugura la llar d'infants

Feia més de 15 anys que el municipi no disposava d'aquest servei

Primer dia de classe a la nova llar d'infants rural de Massalcoreig. Un total de 5 alumnes d'entre 1 i 2 anys han inaugurat aquesta setamana aquest equipament, un cop finalitzades les obres que l'escola ha dut a terme durant l'estiu.

Feia més de 15 anys que el municipi no comptava amb aquest servei i a causa de l'alta taxa de natalitat que va haver-hi al municipi l'any passat, el consistori es va replantejar de recuperar la llar d'infants municipal.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La llar compta actualment amb 5 alumnes, però preveu acabar el curs l'any vinent amb un total de 8. L'aula de la llar d'infants està inclosa dins del mateix edifici de l'escola pública de Massalcoreig, tal com marca el model de guarderies rurals de la Generalitat. L'horari de la llar d'infants serà el mateix horari de l'escola, de 9 a 13.12h i de 15 a 17h, tot i que durant els primers dies, els alumnes de la llar d'infants només assistiran unes hores al matí, perquè puguin assimilar amb més facilitat l'adaptació a l'escola.

Imatge d'una llar d'infants
Massalcoreig inaugura la llar d'infants | LleidaDiari.cat

Una reforma i millora de l'interior

El centre ha dut a terme durant tot l'estiu una reforma i millora de l'interior, amb el fi de poder incorporar aquesta nova aula destinada a llar d'infants.

La direcció de l'escola es mostra molt agraïda amb els arquitectes i constructors que han dut a terme les reformes perquè, segons han explicat, en tot moment han estat en coordinació amb els mestres de l'escola per conèixer les necessitats del centre, i han mostrat una gran sensibilitat als requeriments de la direcció, realitzant unes reformes en total sintonia a la línia pedagògica de l'escola.

Recordem que al municipi de Massalcoreig es van donar 8 naixements l'any 2020. Una xifra que segons va explicar l'alcaldessa, Montse Jové, feia més de 20 anys que no succeïa.


Comentaris

envia el comentari