Catalunya Diari

Mercadona busca treballadors per als supermercats de la Seu d'Urgell i Solsona

Els candidats que estiguin interessats han de tenir, com a mínim, l'Educació Secundària Obligatòria
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Mercadona

La cadena de supermercats Mercadona ha obert una convocatòria de feina per als seus establiments ubicats a la Seu d'Urgell i Solsona. Segons han informat des de la seva mateixa pàgina web, ofereixen un contracte fix des del primer dia i una jornada laboral de 40 hores setmanals amb un sou inicial de 1.312 euros bruts. No obstant això, especifiquen, hi ha una opció de progressió salarial. En cas de la Seu d'Urgell en l'actualitat hi ha dues places vacants i, a Solsona, una.

 

Els candidats que estiguin interessats han de tenir, com a mínim, l'Educació Secundària Obligatòria (ESO), i tenir disponibilitat per a treballar de dilluns a dissabte en jornada setmana de 40 hores.

 

Finalment, expliquen que és la mateixa empresa la que s'encarrega de formar a tots els seus treballadors a les seccions de fruiteria, peixateria, carnisseria, xarcuteria, forn, perfumeria, caixes, reposició, neteja i manteniment de botiga. Si estàs interessat, només has d'accedir a les convocatòries publicades a la pàgina web info.mercadona.es.Comentaris

envia el comentari