Catalunya Diari

Mercat de la Ganga i Festa Major del Terral a les Borges per fer gaudir a tota la família

Les propostes coincidiran amb la primera edició de la Fira Borges Motor
Cap de setmana amb activitats per a tothom a les Borges Blanques. | LleidaDiari.cat

Les Borges Blanques acull aquest pròxim cap de setmana diferents actes per ampliar l’oferta lúdica-festiva i fer gaudir a grans i petits. Entre aquests actes destaca el Mercat de la Ganga i la Festa Major del Terrall que es duran a terme els pròxims dies, coincidint amb la primera edició de la Fira Borges Motor.

Primerament, al llarg del matí d’aquest dissabte, 6 de maig, està previst que se celebri el XXXIII Mercat de la Ganga, un esdeveniment que ja és tradició a la capital de les Garrigues i que aplega al voltant d’una vintena de parades, incloent parades del mercat dels dimarts i del mercat de segona mà, que ofereixen articles de tot tipus amb grans ofertes i també descomptes. A més a més, per completar aquesta jornada els assistents que ho desitgin podran gaudir d’un esmorzar popular.

 

D’altra banda, el diumenge arriba la Festa Major del Terrall que entre les diferents activitats que es duran a terme, destaca un taller de tennis taula on els monitors del CTT Borges ensenyaran i entrenaran al jovent que vulgui participar i que, a més a més, podran disputar diferents partits a les taules que s’instal·laran dins del recinte. D’altra banda, diferents membres del Club de Bàsquet de les Borges ensenyaran diferents tècniques i formes de joc i, per la seva part, el gimnàs borgenc Impacte Gym impartirà una classe de zumba per fer ballar al ritme de la música als assistents.

Finalment, tal com ha afirmat el president de l’Associació d’Amics del Terrall, Josep Domènech, que s’ha mostrat molt agraït per la participació i la implicació dels més petits, «els alumnes de tercer de primària de les dues escoles de les Borges Blanques han fet un dibuix on representen que és per a ells el Terrall i els visitants els podran trobar exposats a la zona del Jardí de les delícies». Als participants al voltant de la una del migdia se’ls retornarà el dibuix perquè se’l puguin endur a casa i se’ls atorgarà un premi per haver participat, que consisteix en una motxilla i una xapa commemorativa.Comentaris

envia el comentari