Catalunya Diari

El Mercat Municipal de Torrefarrera romandrà tancat el 6 de gener

Amb motiu de la festivitat de Reis

Imatge del mercat de Torrefarrera
Imatge del mercat de Torrefarrera | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Torrefarrera ha informat que aquest pròxim 6 de gener, el Mercat Municipal que s'organitza a Torrefarrera tots els diumenges al polígon industrial de la localitat, no obrirà les seves portes amb motiu de la festivitat de Reis. No obstant això, el mercat seguirà el seu horari habitual una vegafa s'acabin les festes de Nadal. 

Torrefarrera congela els tributs

Per vuitè any consecutiu l'Ajuntament de Torrefarrera congela els tributs, excepte les escombraries, i es redueixen un 6% tant la taxa de l'aigua, gràcies a la gestió directa per part de l'ajuntament, com la taxa del clavegueram. Aquest 2019 es materialitzaran totes les prioritats del mandat, amb la biblioteca, l'institut i les obres del clavegueram al capdavant. La despesa en polítiques educatives, esportives, socials, culturals i de promoció econòmica, serà superior al 38% del pressupost.

L’Ajuntament de Torrefarrera comptarà per al 2019 amb un pressupost de 5.350.000 euros, un 6% superior al de l'any passat. Entre els aspectes més rellevants, destaca el baix nivell d'endeutament del consistori a finals de 2018, amb només un 38% (1.821.000 euros) fruit dels esforços de sanejament econòmic realitzats per l'Equip de Govern municipal. Per vuitè any consecutiu, l'Ajuntament congela els tributs (excepte les escombraries que han pujat el 2018 degut a un dèficit de més de 60.000 euros en el servei), i es redueixen un 6% tant la taxa de l'aigua (quota de servei), gràcies a la gestió directa per part de l'Ajuntament, com la taxa del clavegueram (un 6% menys la quota de servei i un 7% menys el tram variable).

L'alcalde, Jordi Latorre, explica que «en aquest 2019 es materialitzaran totes les prioritats del mandat, amb la biblioteca, l'institut i les obres del clavegueram al capdavant, però veurem també la constant preocupació de l'Equip de Govern per les polítiques educatives, esportives, socials, culturals i de promoció econòmica, amb una despesa superior al 38% del pressupost, a més de les petites inversions per millorar Torrefarrera». En concret, la despesa social del consistori s'elevarà als 1.224.000 euros, gairebé un 23% del pressupost, destacant els increments en les partides de promoció de l’esport i de suport a les entitats socials i culturals.


Comentaris

envia el comentari